HSP Online
training


In 5 weken van Overprikkeling naar Rust 5 modules met ‘de stappen methode’. Je kunt meteen starten!

 

Weet jij in welke fase van overprikkeling je bent en hoe intensief het aanwezig is in je lichaam?  En is het alleen dagelijks of ook periodiek en langer termijn? En hoe deal je met die onrust in je lichaam als je begint aan ontprikkelen?

Overprikkeling is het grootste ongemak van hoogsensitieve vrouwen. Zowel mentaal als fysiek komen er meer prikkels binnen dan je aan kunt in je lichaam. Bij het niet doorbreken van de cirkel kan het leiden tot allerlei lichamelijk en mentaleklachten tot een burn-out of depressie aan toe. Hoe fijn is het om die cirkel definitief te gaan doorbreken. Alle aandacht aan jezelf en je hoogsensitiviteit te geven die het waard is en echt de rust te gaan ervaren die mogelijk is.

Als hoogsensitieve ben je gevoeliger voor prikkels. Daarbij werkt je zenuwstelsel en brein anders als bij niet-hoogsensitieve. Het is inmiddels ook breed wetenschappelijk bewezen dat je als hoogsensitieve alles intenser beleven en de prikkels diepgaander verwerkt worden. Meerdere delen van je hersenen zijn actief en actiever. Ook het gedeelte wat actief is in je brein die emoties reguleert, is standaard actief als we prikkels verwerken. Welke prikkel het dan ook.. Dus je kunt je voorstellen dat je emotioneler reageert en ook van binnen veel meer gebeurd dan bij niet-hoogsensitieve. in de online training in module 1 neem ik je hier verder in mee en laat je zien hoe jij je voordeel kunt doen door dit te weten. 

 Wat is overprikkeling nu eigenlijk? Bij overprikkeling komen er meer prikkels ons lichaam binnen dan je kunt verwerken. Je zenuwstelsel, die verantwoordelijk is voor prikkelverwerking, doet hard zijn best en zet meestal nog een tandje bij. Wat eigenlijk alleen maar meer prikkels in je lichaam geeft die ook weer verwerkt moeten worden. Ik hoef je niet te vertellen dat onze maatschappij op zich al een uitdaging is op dit gebied maar zeker ook hoe we met ons zelf om gaan. Vandaar dat ik je in de andere modules bekijk naar o.a. welke soorten prikkels je hebt, hoe je prikkels meer buiten je kunt laten, hoe je je zenuwstelsel optimaal kunt ondersteunen en hoe je het beste en zo snel mogelijk ontprikkeld. 

Want overprikkeling is gewoon heel vervelend! Een hoge ademhaling, prikkelbare darmen, onrustig hart, spierspanning hoog in heel je lichaam, hoofdpijn tot mirgraine aan toe en angst en paniekklachten. En dat is nog maar een deel van de klachten die ik zelf heb ervaren of de vrouwen die ik begeleid in de coachtrajecten. Want ook burnouts, boreouts of depressies zijn een gevolg van langdurige overprikkeling. 

Maar dat kan anders! Door inzicht te krijgen waar je staat in prikkelverwerking en hoe je nu omgaat met prikkels ga je een basis leggen en je overprikkeling al naar beneden brengen. Verder ga je in de training ontdekken voor welke prikkels jij het gevoeligst bent en krijg je allerlei tools die je direct in kan zetten. Het geeft rust in je lichaam, rust in je hoofd, het geeft je meer energie en je gaat meer ruimte en balans voelen voor andere dingen in je leven. Van overleven naar leven en genieten.  

Dus ben jij het ook zat om je opgejaagd, gestresst en onrustig te voelen? Ben je klaar om steeds maar weer te veel van je lichaam te vragen waardoor het ook sneller verouderd. Leer in deze online training hoe te ontprikkeling en niet meer zo overprikkeld te raken. Rust is waar we naartoe werken in de modules. Je gaat rust ervaren die je eerder nog niet heb gevoeld.  

Hoe zou het voelen om echte te ervaren en te weten hoe je hier steeds weer terug komt? 

Ervaring Esther

Ik volg een coachtraject bij Marlene en ik kreeg de kans om alvast de eerste 4 modules te doorlopen van de nieuwe online training. Heel fijn! Ze heeft mij gevraagd mijn ervaring alvast te delen met jullie. De energie van Marlene vind ik al heel fijn en heeft me al zoveel geholpen. Marlene neemt je op een relaxte leuke manier door de modules heen. Wat veel informatie, inzichten, bijzondere oefeningen en handvatten zitten er in! Echt heel blij dat ik dit lekker in mijn eigen tijd kan doen. Vooral de zondagen vind ik er fijn voor en ik kan zelf bepalen hoe lang ik er aan wil besteden. Echt top dat ik dit heb voor naast de coaching heb. Want zoals Marlene altijd zegt; herhalen is de sleutel. 

Dank je voor alles!

online coaching

Wil je ook meer rust en niet langer die overprikkeling. Die elke dag weer terugkomt of intenser wordt? Doorbreek nu ook die cirkel, laat je door de onrustfase heen helpen en en meld je hieronder aan om te beginnen met de online training.  

Had ik deze trainingen jaren geleden maar zelf kunnen volgen…

Toen ik zelf mijn hoogsensitief zijn ontdekte, was er nog weinig bekend. Een boek.. Daar vond ik herkenning in en wat tips. Maar wat het nu echt inhield, in hoeverre het mijn karakter was of hsp zijn en hoe ik kon leren met mijn hoogsensitiviteit om te gaan. Het was er niet. Ook de coaches sloten niet echt aan omdat ze nooit helemaal kennis hadden van hsp. En dat is toch echt anders als niet hsp zijn. Het zorgde bij mij voor onnodig lang blijven hangen in van alles. Ik zie het ook bij de vrouwen die ik coach of contact opnemen. Onnodig blijven we vaak hangen terwijl er zoveel meer in ons zit. We al die onrust, angst, lichamelijke en mentale ongemakken niet hoeven te blijven accepteren of normaal vinden. Ook het klein houden, inhouden in relaties, werk en dromen die je hebt. Zo niet de bedoeling. Met net die informatie, tools, methodes kun je al een wereld van verschil gaan ervaren. Wat had ik dat graag gewild en wat ben ik blij dat ik het uiteindelijk gevonden heb.

Vandaar dat het mij extra motiveerde om naast de coaching ook toegankelijke hsp online trainingen te ontwikkelen waar je gelijk mee aan de slag kunt en direct effect van merkt. Om het voor jou mogelijk te maken. Het maakt ook niet waar je staat in je ontwikkeling. Genoeg verdieping zit er in. Als je weet dat je hsp bent en ook echt wil leren hoe je goed bij jezelf kunt blijven, wat er in je lichaam gebeurd, wat oude patronen zijn waar we vaak in blijven hangen of met allerlei klachten rondlopen omdat we denken dat het er bij hoort. Fijne handleiding. En dat je hiermee aan de slag wilt met direct werkende methodes en allerlei fijne oefeningen en tools. In je eigen tijd, waar je maar wilt. Tijd maken voor jou. Om je beter te gaan voelen. Te ervaren hoe je je ook kunt voelen en dat dit zoveel fijner is dan dat je ooit had kunnen voorstellen. Alle kennis, ervaring, tools van de afgelopen jaren heb ik er verwerkt. Ik word er zelf erg blij van en merk veel vrouwen met mij. Het is een levensinvestering waar je geen spijt van krijgt en altijd profijt van blijft houden. Zie het als een cadeau van de 20 jarige-mij.                                                                                                                                                                                            ♥ Marlene

 

Wat kun je verwachten van de online trainingen?

  • Veel makkelijke en nieuwe uniek verdiepende tools die gelijk werken
  • Op maat gemaakt voor jou als hoogsenstieve vrouw
  • Alles wat je nodig hebt om het zelf te kunnen
  • Je kunt je eigen tempo bepalen of je laten leiden door de modules heen
  • Je logt in waar en wanneer je maar wilt
  • Persoonlijke begeleide oefeningen
  • Inspirerende en motiverende persoonlijke video’s
  • Vele extra’s zoals invulbare dagchecklists en rituelen
  • Alle support, kennis en steun die je nodig hebt
  • Alle tools, informatie en opbouw zodat je gelijk verandering merkt
  • Je ontwikkeld een steady basis waar je voor altijd op terug kunt vallen
  • Mijn energie en ervaring waarmee ik de afgelopen jaren hsp vrouwen succesvol mee geholpen heb naar echt fijn voelen als hoogsensitieve. Het is zo onmisbaar om te weten hoe je dit zelf kunt.
  • Verdiepende video’s met veel informatie waar je minimaal 50 podcasts, boeken of workshops voor moet volgen
  • Je krijgt onbeperkt toegang tot alle informatie, video’s, affirmaties, visualisaties en unieke methodes waar ik mee werk
  • Wat je leert in de online trainingen werkt direct positief door in heel je leven

"Het leven is er niet alleen maar om hard te werken, te overleven en je overprikkeld te voelen."

stel je voor dat:

N

Je echte diepe rust en ontspanning gaat vinden.

N

De bewezen effectieve oefeningen en tools je helpen om te ontprikkelen tot een nulpunt en diepe rust geven.

N

Je leert jezelf nog beter kennen en durft op jezelf en je intuïtie te vertrouwen.

N

Je niet meer overwhelmed wordt door emoties of overprikkeling en weer echt gaat genieten van het leven.

N

Je keuzes durft te maken die echt bij je passen.

N

Je voor eens en altijd weet hoe je je grenzen aan geeft zonder veel moeite of opvallen en dat er oprecht naar geluisterd wordt.

N

Je jouw hoogsensitiviteit echt gaat leren omarmen en weet hoe je positief om gaat met tegenslagen in het leven.

N

Wie of wat er ook op je pad komt, jij weet hoe je bij jezelf blijft en niet overprikkeld raakt.

N

Je balans is weer helemaal terug en geeft je een heel fijn sereen gevoel.

N

Je voelt je niet langer gek of anders maar veilig en krachtig.

N

Je zelfliefde groeit en je voelt je zachter en vol zelfvertrouwen.

N

Je bent nog steeds jezelf maar van binnen voel je je rustig en in balans. Er is echt wat verandert.

N

Je durft te dromen en echt stappen te maken. Van overleven en jezelf inhouden naar leven en er voor gaan.

N

Je voelt je echt vrouw en leeft niet meer in je hoofd maar hebt verbinding met je hele lichaam. Dat voelt fijn.

N

Je dit niet alleen hoeft te doen maar persoonlijk begeleid wordt door mij en je weet dat dit een positieve uitwerking gaat hebben op heel je leven.

N

Je er achter dat je niet te veel doet van waar je overprikkeld van raakt maar te weinig van waar je blij van wordt.

N

Je verder komt dan je ooit gekomen bent en dat alle begeleiding die je hiervoor hebt gehad een voorbereiding was om aan dit traject te beginnen.

en niet meer:

M

Veel in je hoofd, vanuit je denken dingen bekijken, analyseren en overdenken. Heb ik het wel goed gedaan, had ik het anders kunnen doen?

M

Stilstaan in je leven. Je wilt wel verder of anders maar je blijft steeds in hetzelfde rondje draaien. Je werkt hard maar komt steeds weer op hetzelfde punt uit van onrust, ongemak en lichamelijke klachten.

M

Je voelt veel weerstand naar andere mensen. Als ze dichtbij willen komen, wil je dit liever niet. Aan de andere kant voel je je ook eenzaam.

M

Je denkt dat je het wel red allemaal maar toch knaagt er iets en heb je het idee dat je die liefdevolle stem aan het wegduwen bent. Die eigenlijk heel goed weet wat goed voor jou is.

M

Die algehele onrust ervaren en maar blijven uitstellen. Maar niet weten hoe je verder moet. Je kent alleen je oude manier van doen. Je hebt wel eens wat gelezen of tips gebruikt maar echt verder helpt het je niet. Je voelt dat je toe ben aan meer.

De stem van je lichaam is zacht en weet wat goed voor je is. Het rust niet voordat je luistert. Zorg dat ze niet hoeft te schreeuwen.

reviews coaching
Hi!

Wie ben ik?

Mijn naam is Marlene en ik ben HSP (HSS) Coach. Als geen ander weet ik de struggels, lichamelijk en mentale klachten die bij hoogsensitiviteit kunnen horen. Het aanpassen, de angsten, genoegen nemen met minder en hoe dit je leven kan gaan bepalen. Het is de reden dat ik ‘aan mijzelf’ ging werken en voelde dat ik meer voldoening uit mijn werk en mijn leven wilde halen. Er zat veel meer in!

De jaren dat ik verschillende hr banen had, gaven mij voldoening. Ik ontwikkelde mij steeds verder en ontdekte dat ik de ontwikkeling en groei van de mens het meest interessant vindt. De groei naar HSP HSS coach liep parelel aan het de ruimte geven aan andere verlangens zoals meer van de wereld zien, een leuke relatie, kinderen krijgen en verhuizen van Ridderkerk, via Rotterdam, naar Noordwijk aan de zee. Hoe meer ik daar in investeerde, hoe sterker ik ontdekte dat het mijn missie en passie is om andere hoogsensitieve vrouwen te gaan begeleiden. Om zich ook fijner te gaan voelen en om te gaan waar ze echt blij van worden. Ik help vrouwen alle obstakels en negativiteit weg te nemen en op te bouwen wat je nodig hebt om je goed te voelen. Daar word ik elk keer weer blij van en gun ik elke sensitieve vrouw. Ook jou♥

Op de over mij pagina kun je mijn hele verhaal lezen.

Gertrude

.

Op Instagram kwam ik Marlene tegen en had meteen een positief gevoel toen ik wat filmpjes van haar zag. Ze kwam heel warm over en dat trok me meteen aan. Heel liefdevol!

Ik vind het zo bijzonder dat ik door Marlene ben gecoacht. Ik had hiervoor regelmatig last van vage lichamelijke klachten die ik niet kon verklaren en sommige relaties in mijn leven liepen niet zoals ik wilde. Dat had ik ondertussen al wel een soort van geaccepteerd. Voor mijn idee moest ik daar maar 'mee leren leven'. Maar nee, dat hoeft niet! Als ik nu ergens pijn heb, weet ik dat mijn lichaam mij iets wil vertellen. Momenteel voel ik me zo veel vrijer dan eerst, ook omdat ik zo veel los heb kunnen laten uit het verleden. Voelen, doorvoelen en loslaten: telkens ging ik weer door dat proces heen. Ik ben zowel als persoon en ondernemer enorm gegroeid. Ik voel me ontspannen en wat ik zelf het allermooiste vind is dat de 'buitenkant' nu matcht met mijn 'binnenkant'. Ik hoef niet meer net te doen alsof ik blij ben, ik voel het ook écht binnen in mijn hart en de rest van mijn lichaam! Ik zie hoogsensitiviteit nu niet meer als irritant iets, maar als een prachtige kracht. Het maakt mij als persoon nog mooier en mijn gevoeligheid is iets bijzonders, waar ik ook anderen mee kan helpen.

Alles wat ik heb geleerd kan ik zelf ook weer aan andere vrouwen leren. Ik had geen fijnere coach kunnen wensen. Ik voel een echte connectie. Marlene is een liefdevolle, spontane, humoristische vrouw. Heel open ook. Ze was er als ik het nodig had, ze steunde mij en begreep me. Ze wist ook intuïtief welke opdrachten ze mij mocht geven of wat ik nodig had. Soms had ik bijvoorbeeld een duwtje nodig of stelde ze de juiste vragen op het juiste moment. Zo bijzonder. Dankjewel voor alles! Een aanrader!

Esmiralda

.

Een tijd geleden heb ik de hulp ingeschakeld van Marlene omdat ik tijdens het samenwonen met mijn vriend erachter kwam dat ik hooggevoelig ben. Mijn lichaam gaf mij allerlei signalen af dat mijn relatie niet goed voor mij was. Ik raakte hierdoor erg in de war met verstand en gevoel. Marlene heeft mij heel goed geholpen/begeleid, gedurende het proces. Dit deed ze door stap voor stap mee te gaan op mijn niveau en mij inzichten te geven. Marlene is daarnaast ook direct als het moet, maar op een zeer professionele en respectvolle manier. Daarnaast zag Marlene mijn kracht en benoemde dit. Hierdoor ben ik langzaam weer gaan vertrouwen op mijn intuïtie, mijn lichaam. Ik moest op eigen benen gaan staan door voor mezelf te kiezen en te zorgen. Heel erg bedankt voor je warme, liefdevolle steun en begeleiding tijdens mijn zoektocht. Ik heb mezelf beter leren begrijpen door jou ❤️🙏.
Liefs, Esmiralda.

0
  Jouw online trainingen
  Jouw winkelmand is leegTerug naar online trainingen