Wie gingen jou voor?

Wat is de ervaring

van anderen?

 

Lees hieronder hoe anderen
mijn coaching hebben ervaren.

Marina

.

Ik ben bij Marlene terecht gekomen omdat ik in een burnout zat en ik niet echt vond bij een psycholoog wat ik zocht. Ik wist dat ik Hsp/hss ben maar het intrigeren in mijn leven was een tweede. Voordat ik bij Marlene terecht kwam zag ik hsp/hss als een zwakte ik wist niet zo goed hoe ik hier mee om moest gaan, ik wilde er mijn kracht van maken. Hsp/hss als kracht inzetten. Door de vele, hele fijne podcasts van Marlene voelde ik heel sterk ik moet naar haar toe. Marlene is heel erg kundig. Ze voelt precies aan wat voor jou op dat moment nodig is en leert je hoe je in je eigen kracht kan blijven staan en in jezelf te geloven. Ze heeft mij geleerd goed bij mezelf te blijven, los te laten en te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik heb heel erg hard moeten werken maar ik ben zo ontzettend dankbaar dat Marlene op mijn pad mocht komen! Ik raad haar echt met heel veel liefde aan. Wil je echt aan jezelf werken en als Hsp/hss echt in jouw kracht leren staan ga dan naar Marlene. Ik weet zeker dat je hier geen spijt van gaat krijgen.

Jessica

.

Graag schrijf ik een review want ik heb veel aan de coaching van Marlene gehad. Voor mij was het doel van de coaching voornamelijk de signalen herkennen van overprikkeling en het aangeven van mijn grenzen of wensen. Het om leren gaan met de overprikkeling heeft mij geholpen. Ik herken nu beter wanneer ik rust nodig heb of hoe ik mijn energie beter over de dagen kan verdelen. Ik heb geleerd dat het niet verkeerd is om aan te geven wat mijn wensen zijn en dat ik ruimte mag innemen. Doordat ik nu meer ruimte en rust in mijn hoofd heb kan ik meer tijd maken voor creatieve projecten, met het uiteindelijke doel om minder voor mijn baas te werken en meer voor mijzelf.

Ik zou het coachtraject aanraden als je moeite hebt met het leven met HSP waardoor dit een negatief iets is. Door het traject ben ik het gaan zien als positief en wat bij mij hoort als persoon.

Doordat ik het ben gaan accepteren dat ik nu eenmaal gevoeliger ben dan anderen, ben ik meer gaan vertrouwen op mij intuïtie en onderbuikgevoel.

Marlene als coach is meelevend, meevoelend en begripvol. Daardoor voelde ik mij op mijn gemak en is het makkelijker om vragen te stellen of aan te geven waar je tegenaan loopt. Ik denk dat dat ook te maken heeft met de podcasts die ik al had geluisterd, waardoor het voelt alsof ze je al kent en weet waar je meer te maken hebt.

Met regelmaat als ik iets doe, denk ik terug aan de adviezen van Marlene. Nogmaals dankjewel voor je begeleiding.

Justine

.

Ik kwam bij Marlene omdat ik mij onrustig voelde en het mij niet lukte om echt in het hier en nu te leven. Steeds lastiger vond ik het om los te laten en ik voelde mij niet fijn. Na een inbraak een aantal jaar geleden bleef ik controledrang houden. Dit werd niet minder en als moeder van een klein meisje was dit al helemaal niet fijn. Na Marlene gesproken te hebben, besefte ik dat het echt tijd was om in mezelf te investeren. Het voelde erg goed. Ik ben Marlene nog steeds heel dankbaar. Ik dacht altijd; het komt wel, het is er nu nog niet de tijd voor. Maar echt als je voor de keuze staat, doe het. Begin met jezelf op 1 te zetten en in jezelf te investeren. Het is echt een aanrader om door Marlene gecoacht te worden.

Het lukt mij nu veel beter om in het nu te zijn en te blijven. Mijn controledrang is weg. Ik sta sterker in mijn schoenen en heb meer zelfvertrouwen. Mijn wens was ook mijn doemdenken te doorbreken en dingen van werk mee naar huis te nemen. De coaching heeft me rust gebracht en dat ik dingen beter kan loslaten. Het lukt mij om meer bij mezelf te blijven. Ik heb geleerd dat wat je aandacht geeft groeit en dat ik een keuze heb wat ik aandacht geef. Zo hebben de affirmaties mij erg geholpen. Ook ben ik bewust geworden dat liefde soms ook loslaten is en dat het een dag ook even minder mag gaan. Ik heb veel meer rust en zet mezelf meer op de eerste plaats zonder schuldgevoel. De healing aan het einde van de sessie was elke keer weer een cadeautje. Nogmaals ik ben Marlene erg dankbaar en ik raad haar zeker aan.

Leuk om te weten: Justine is ook Interieurstylist die je helpt met het persoonlijk inrichten van jouw huis. Zodat het helemaal bij je past en blij maakt. Haar motto is ‘rust in je huis is rust in je hoofd.’ Je kunt een kijkje nemen op haar Instagram .

Gertrude

.

Op Instagram kwam ik Marlene tegen en had meteen een positief gevoel toen ik wat filmpjes van haar zag. Ze kwam heel warm over en dat trok me meteen aan. Heel liefdevol!

Ik vind het zo bijzonder dat ik door Marlene ben gecoacht. Ik had hiervoor regelmatig last van vage lichamelijke klachten die ik niet kon verklaren en sommige relaties in mijn leven liepen niet zoals ik wilde. Dat had ik ondertussen al wel een soort van geaccepteerd. Voor mijn idee moest ik daar maar 'mee leren leven'. Maar nee, dat hoeft niet! Als ik nu ergens pijn heb, weet ik dat mijn lichaam mij iets wil vertellen. Momenteel voel ik me zo veel vrijer dan eerst, ook omdat ik zo veel los heb kunnen laten uit het verleden. Voelen, doorvoelen en loslaten: telkens ging ik weer door dat proces heen. Ik ben zowel als persoon en ondernemer enorm gegroeid. Ik voel me ontspannen en wat ik zelf het allermooiste vind is dat de 'buitenkant' nu matcht met mijn 'binnenkant'. Ik hoef niet meer net te doen alsof ik blij ben, ik voel het ook écht binnen in mijn hart en de rest van mijn lichaam! Ik zie hoogsensitiviteit nu niet meer als irritant iets, maar als een prachtige kracht. Het maakt mij als persoon nog mooier en mijn gevoeligheid is iets bijzonders, waar ik ook anderen mee kan helpen.

Alles wat ik heb geleerd kan ik zelf ook weer aan andere vrouwen leren. Ik had geen fijnere coach kunnen wensen. Ik voel een echte connectie. Marlene is een liefdevolle, spontane, humoristische vrouw. Heel open ook. Ze was er als ik het nodig had, ze steunde mij en begreep me. Ze wist ook intuïtief welke opdrachten ze mij mocht geven of wat ik nodig had. Soms had ik bijvoorbeeld een duwtje nodig of stelde ze de juiste vragen op het juiste moment. Zo bijzonder. Dankjewel voor alles! Een aanrader! Gertrude - Leuk om te weten: Gertrude helpt zelf ook hoogsensitieve vrouwen om meer te genieten: www.dagelijksgenieten.nl.

Hanne

.

Ik ben bij Marlene terecht gekomen doordat ik in een zware bore/burn out terecht kwam. Ik ontdekte in die tijd dat ik HSP HSS was en uit alle hulp die ik kon kiezen voelde ik intuïtief dat ik bij Marlene mocht zijn. En dat klopte. Waar ik mezelf volledig kwijt was, zag Marlene wel wat erin zat. Dat gaf weer extra moed en vertrouwen. Wat heb ik veel geleerd over mezelf. En wat mocht ik veel loslaten. Ik mocht mijn emoties leren herkennen en doorvoelen. Het mooie vond ik dat Marlene heel goed aanvoelt waar de pijnpunten zitten en dat het met haar heel veilig voelt om die aan te pakken. Dat ze duidelijk maakte dat, waar ik hup, weer door wilde, het herstellen een proces is, wat tijd kost. Maar dat ook dat een mooie reis is. Ook met haar tips kon ik altijd wat. Dat het belangrijk is om voor mezelf te zorgen, te voelen wat ik nodig heb. Wat zo´n fijne extra was, dat we een aantal sessies buiten in de natuur hebben gedaan, zo heerlijk! Ik kan nu zeggen dat ik eindelijk mijn eigen leven ben gaan leiden en keuzes maak vanuit mijn hart! En dat is zo heerlijk. Dat ik nu zelf mooie vrouwen mag en kan begeleiden naar een leven wat bij hen past! Dankjewel Marlene! ♥ Hanne is begonnen als wandelcoach www.hannescheppink.nl

Fien

.

Ik ben bij Marlene terecht gekomen omdat ik merkte dat ik een leven leidde waarin ik helemaal leeggezogen werd. Ik voelde van alle kanten dat het anders moest maar wist niet hoe. Ik zat enorm te worstelen met het feit dat ik mij anders voelde dan anderen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Marlene waardoor ik me durfde open te stellen. Door de coachsessies heb ik ontzettend veel positieve nieuwe inzichten gekregen. Het was voor mij een ontzettende eyeopener om herkenning van Marlene te krijgen als HSP/HSS’er en dat bepaalde gevoelens er mogen zijn en die bij je horen als HSP/HSS’er. De balans hierin creëren is een ontzettende uitdaging, maar door de sessies heb ik geleerd om meer in verbinding met mezelf en mijn lichaam te komen. Hoe ik weer rust kan creëren als het allemaal teveel wordt. Hierdoor gaf Marlene me de rust en kracht om te doen waar ik ECHT gelukkig van werd en waardoor ik mijn HSP/HSS kant als ontzettend bijzonder en krachtig begon te zien. Dankzij Marlene heb ik een groot gedeelte van mijzelf weer teruggevonden, hoewel ik nog genoeg te leren heb en iedere dag weer voor uitdagingen kom te staan ben ik heel blij dat ik dit traject met Marlene heb doorlopen.

Sandra

.

Inmiddels wist ik ongeveer 4 jaar dat ik hooggevoelig ben. Niet dat ik dit heel erg toe wilde geven, zag het behoorlijk als een nadeel. In verband met mijn moelijke jeugd altijd veel in contact geweest met psychologen en dergelijke. Dit werkte dan even en daarna was het eigenlijk weer drama. Ik bleef altijd in m'n visuele cirkel hangen waar ik niet uitkwam.

In maart 2023 heb ik de stap genomen om het coach traject te volgen bij Marlene. Natuurlijk veel getwijfeld, het is niet echt om de hoek, maar ik ben er echt voor gegaan. Tegen m'n omgeving hier ook open over geweest, dit was denk wel het moeilijkste van alles.

Ik weet nog heel goed de eerste afspraak, dit was zo'n eyeopener. Zo bijzonder en ik wist gelijk dat ik echt goed zat, gewoon kippenvel nu ik dit schrijf. Al die jaren tegen problemen aangelopen en in èèn afspraak al zoveel duidelijkheid. Ik vond en vind het nog steeds heel bijzonder. Het maakt wel degelijk uit als HSPer of je bij een 'gewone' psycholoog behandeld wordt of door een HSP coach. Ik begrijp mezelf nu veel meer en waarom ik tegen dingen aanloop. Ik wilde teveel mijn gevoelens blokken en dat hou je dus even vol, maar het word uiteindelijk alleen maar erger. Met lichamelijke klachten, veel hoofdpijn, te moe enz tot gevolg. Omdat de eerste afspraak zoveel inzichten had gegeven verwachten ik eigenlijk daarna niet zoveel meer, maar ik moet zeggen dat iedere afspraak wel iets met mij heeft gedaan. Het is echt een traject waar je ingaat, heel bijzonder!

Heel blij ben ik nu, uiteraard nog niet klaar met mijn ontwikkeling. Stapje voor stapje en ik kom zeker terug om nog is te kletsen aangezien mijn dochter ook hooggevoelig is zal ik vast nog wel ergens tegen aan lopen.

Lieke

.

"Een struggle met mijn eigen emoties die ik niet meer kon onderdrukken. Hier moest ik iets mee doen.. Zo kwam ik bij Marlene terecht en binnen een half uur kon ze de vinger op de gevoelige plek leggen. Letterlijk een verademing! Ik voel me fijn en veilig bij Marlene, zij heeft mij geleerd hoe ik kan omgaan met mijn emoties door middel van handige en praktische tips. Ik kan de korte oefeningen altijd toepassen, in welke situatie dan ook. De gesprekken met Marlene voelen fijn en gaan over de onderwerpen waar ik iets over kwijt wil. Marlene is voor mij een fijne sparringspartner. Haar inzichten hebben mij geleerd om op een andere manier naar situaties te kijken. Hierdoor ben ik uit mijn comfort zone gegaan(daar waar de mooie dingen gebeuren) en mooie dingen bereikt. Ik kan haar op elk moment van de dag een berichtje sturen als ik ergens tegen aanloop, maar ook om nieuwe successen te delen. Door de inzichten en tips die ik van Marlene heb gekregen, heb ik een nieuwe start kunnen maken met veel positiviteit, kracht, ontspanning en liefde!"

Kirsten

.

Lieve Marlene,

Ik wil je bedanken voor je warme begeleiding op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Voelen heeft voor mij een nieuwe dimensie gekregen. Ik begrijp nu hóé ik naar mijn gevoel kan luisteren, en dat ik mijn hoofd daar juist niet bij nodig heb! Door jouw begeleiding durf ik meer mezelf te zijn en ‘al mijn kleuren te laten zien’ - zoals je dat zo mooi wist te verwoorden 💜! Je coaching heeft veel in beweging gezet, en daar wil ik je enorm voor bedanken.

En voor de vrouwen die dit lezen; mocht je nog twijfelen, ik zeg doen! Marlene heeft zo’n warme persoonlijkheid, je zult ervaren dat al je gedachtes veilig bij haar zijn. Zonder oordeel kijkt ze met je mee wat jij op dat moment nodig hebt. Of dat nou vanuit urgentie is of, zoals bij mij, gewoon omdat je jezelf beter wil leren kennen en je persoonlijk wil ontwikkelen: het brengt je altijd iets moois, waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Liefs, Kirsten

Sanne

.

Tijdens een onrustige periode in mijn leven was ik toe aan coachgesprekken en hulp. Bij Marlene laat de tijd je niet haasten. Tijdens elk bezoek was ik aangenaam verrast door haar oprechte, warme belangstelling en de totale rust die ze uitstraalt. Ik heb veel waardevolle inzichten en adviezen ontvangen. Ik ben Marlene enorm dankbaar! Een absolute gave van een mooi mens, die zeer professioneel en vol passie haar werk uitvoert.

Marjolein

.

Ik heb bij Marlene om hulp gevraagd omdat ik soms erg in mijn hoofd bleef zitten. Daarnaast wist ik pas sinds kort dat ik een hoogsensitief persoon ben, en wilde graag weten hoe ik daar mee om kon gaan in zowel privé als het zakelijke leven. Marlene heeft mij doen voelen wie ik ben en dat ik bij iedere emotie die ik voel, ik nog steeds een sterke vrouw ben die met twee voeten op de grond staat. Het gebeurde tijdens een sessie dat ik opeens ervaarde hoe het echt is om te aarden. Ik kan het nog steeds niet begrijpen (toch nog een beetje dat in het hoofd zitten ;), maar sindsdien voelt het leven anders. De acceptatie is er, het vertrouwen in mezelf is er en vooral een bak aan positiviteit.
Marlene heeft mij stap voor stap begeleid hoe de verbinding met mezelf aan te gaan. Mijn coachingstraject was persoonlijk afgestemd, zodat ik na een sessie een aantal weken de tijd had om er mee aan de slag te gaan. Dit gaf mij de rust en ruimte om het echt te ervaren, maar dat gaf ook tijd om er op terug te kunnen kijken.
Nog 1 ding dat ik graag wil benoemen: iedere sessie, en eigenlijk vanaf moment 1, heb ik mij veilig, vertrouwd en begrepen gevoeld. Er was alle ruimte om te zeggen en voelen wat ik wilde en ik kan het iedereen aanraden. Ik ben heel blij en trots op de ontwikkeling die ik gemaakt heb :). Leuk ook om te noemen is dat Marjolein een mooie reis heeft gemaakt met haar vriend na het afronden van het traject. Ze stuurde dat ze deze vakantie zo anders had ervaren door de coaching.

Esmiralda

.

Een tijd geleden heb ik de hulp ingeschakeld van Marlene omdat ik tijdens het samenwonen met mijn vriend erachter kwam dat ik hooggevoelig ben. Mijn lichaam gaf mij allerlei signalen af dat mijn relatie niet goed voor mij was. Ik raakte hierdoor erg in de war met verstand en gevoel. Marlene heeft mij heel goed geholpen/begeleid, gedurende het proces. Dit deed ze door stap voor stap mee te gaan op mijn niveau en mij inzichten te geven. Marlene is daarnaast ook direct als het moet, maar op een zeer professionele en respectvolle manier. Daarnaast zag Marlene mijn kracht en benoemde dit. Hierdoor ben ik langzaam weer gaan vertrouwen op mijn intuïtie, mijn lichaam. Ik moest op eigen benen gaan staan door voor mezelf te kiezen en te zorgen. Heel erg bedankt voor je warme, liefdevolle steun en begeleiding tijdens mijn zoektocht. Ik heb mezelf beter leren begrijpen door jou ❤️🙏.
Liefs, Esmiralda.

Dinja

.

Lieve Marlene,

wat ben ik jou dankbaar voor je luisterend oor en de fijne tips en tricks hoe om te gaan met mijn hoogsensitiviteit. Ruim een jaar geleden liep ik behoorlijk vast in het dagelijks leven. Ik had mijzelf al geruime tijd aangeleerd om mijn gevoelens te onderdrukken en weg te duwen om maar niet te hoeven voelen en daardoor mijzelf behoorlijk kwijt geraakt.
Door de fijne gesprekken met jou en de inzichten die jij mij gaf ben ik steeds meer mijzelf terug gaan vinden. Ik kan het nu weer toe laten om echt te mogen voelen en ben dus ook steeds meer gaan ontdekken wat ik eigenlijk wil in dit leven. Mede dankzij jou heb ik nu ook eindelijk stappen durven nemen. Ik ben 1 dag minder gaan werken en mijn hobby macrameeën verder gaan ontdekken en zelfs nu bezig om mijn eigen bedrijfje op te zetten. Ik ga totaal uit mijn comfort zone en vind het doodeng maar ga de gok wagen en gewoon nu eens doen wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor al je steun en hulp en sta nu met veel meer plezier, rust en liefde in het leven!

Lieve groetjes,
Dinja (Macra Magic by Dinja)

Marleen

.

Ruim een jaar geleden kwam ik thuis te zitten, volledig overprikkeld met angst en paniekklachten. Op een avond las ik de website van Marlene, herkende mezelf volledig in haar tekst en ben voordat ik bij een psycholoog terecht kon al bij haar begonnen. Waar ik met een psycholoog via de bedrijfsarts aan de slag ging met het verleden door middel van EMDR therapie, ben ik bij Marlene hard aan de slag met mijn gevoel en hoe ik in het dagelijks leven en alle verwachtingen vanuit de maatschappij naar mezelf te luisteren en bij mezelf te blijven. Die balans heeft me door mijn herstel van ruim 10 maanden heen geholpen, maar heeft me vooral helpen groeien naar de zelfverzekerde, sterke vrouw die ik nu ben. Binnenkomen in de praktijk van Marlene liet al een berg kwartjes vallen, was een ruimte van rust, ontspanning en zelfontplooiing. Marlene wist intuïtief door al mijn barrières heen te kijken en voelde feilloos wat ik op dat moment nodig had om te groeien. Ze wist precies die dingen te zeggen, die ik misschien niet wilde horen, maar die ik wel moest horen om te groeien, zonder daarbij ooit grenzen over te gaan waar ik niet klaar voor was. Marlene heeft me geleerd te luisteren naar mijn lichaam, mijn HSPer en HSSer te omarmen en voor mezelf te zorgen met liefde, rust en ruimte!

Joyce

.

Ik ken Marlene nog van vroeger. Ik voelde me al snel weer vertrouwd met je toen ik je sprak aan de telefoon. Dat is denk ik jouw grootste kracht naast jouw openheid, zachtheid hoogsensitiviteit en vrouwelijke kracht.

Ik liep tegen patronen aan in mijn relatie die ik zelf niet voldoende kon oplossen en ik was op zoek naar antwoorden en nieuwe inzichten. Door hier samen over te praten en door te onderzoeken waar ikzelf in vast loopt en wat er nu 'precies' in mij gebeurt kan ik nu anders naar de situatie kijken en reageren. Dit alles brengt mij weer dichter bij mij waardoor in meer in mijn 'vrouwelijk kracht' sta. Een belangrijk nieuw inzicht voor mij is dat kwetsbaar durven zijn, belangrijk is voor elke relatie vorm.

Linda

.

Marlene heeft mij geholpen om weer meer te gaan voelen. Om eigenlijk weer gewoon mezelf te zijn. Ik was zo gewend geraakt om ‘in mijn hoofd’ te zitten. Door de gesprekken viel alles langzaam voor mij op zijn plek. De manier van coachen heeft heel goed voor mij gewerkt. Ik ben oprecht zo blij dat Marlene in mijn leven is gekomen. Nog steeds heel dankbaar voor!

Daphne

.

Ik zat enige tijd niet lekker in mijn vel en nam hiermee ook veel emoties over van andere personen. Ik was/ben zelf erg gevoelig hiervoor omdat ik erg veel empathie kan tonen wat soms teveel was. Verder kon ik moeilijk mijn grenzen aangeven en pleasde ik iedereen zodat ze mij aardig vonden. Dit heb ik losgelaten. Door het coachtraject heb ik meer liefde voor mijzelf, ken ik mijzelf beter, kan ik beter mijn grenzen aangeven en weet ik hoe om ga met mijn emapathie om kan gaan. Door het traject ben ik ook gaan kijken waar ik echt blij van word en durf ik meer uit mijn comfortzone. Zo ga ik alleen een reis maken naar Zuid Afrika en kijk ik ook anders naar mijn werk en relaties. Ik vond het coachtraject bij Marlene heel fijn. Ze is geduldig en heeft mij erg geholpen de hele periode. Bedankt voor alles en spreek je snel.

Sanne

.

Toen ik met Marlene in contact kwam voelde het gelijk goed. Ik stond nog aan het begin van het ontdekken van mijn hsp/hss. Marlene heeft mij geholpen om mezelf te accepteren, oefeningen te doen als ik 'in mijn hoofd' zat en ik heb meer van hsp/hss geleerd. Marlene is iemand die je begrijpt en je altijd kan bereiken als ik 'in mijn hoofd' zat en er voor mijn gevoel niet uit kwam. Nu kan ik het beter herkennen en zit ik veel minder vaak 'in mijn hoofd'. Een tip: met haar naar het strand gaan om een wandeling te maken door de duinen en langs het water, we hebben een oefening gedaan in de duinen, dat was echt heerlijk!!

Nikki

.

Al even liep ik met last van overprikkeling. Ik dacht dat ik dit zelf wel in balans kon krijgen, maar op de een of andere manier kreeg ik er geen rust in. Toen ik intuïtief door kreeg dat ik hulp mocht zoeken bij Marlene en dit zo helder was heb ik haar gelijk benaderd. Tijdens de fijne momenten bij Marlene, ontpopte zich ook andere inzichten wat de aandacht mocht krijgen. In een zeer korte tijd is er zoveel in beweging gezet, omarmd, zichtbaar geworden en voel ik de rust en balans weer en is de zelfliefde voor mij zelf nog meer gegroeid.
Marlene voelt precies aan wat er aandacht mag krijgen en geeft fijne tools. Met haar waardevolle woorden/inzichten geeft ze jou het vertrouwen en veiligheid om in vertrouwen door die stretch momenten heen gaan. Hierdoor ontstaan er keer op keer magische dingen. Gaat het weer stromen✨

Het stukje coaching en energetische healing is een waardevolle combinatie. Je gaat hierdoor heel fijn en ontspannen de deur uit. Ik ben Marlene heel erg dankbaar.

Charlotte

.

Hey Marlene. ik wilde je nog graag een berichtje sturen om te uiten hoe dankbaar ik ben dat ik het coach traject met jou ben aangegaan. Als ik terugkijk zie ik dat ik zoveel heb geleerd. Ik sta veel meer in verbinding met mezelf en kan een stuk duidelijker voelen waar mijn grenzen liggen. Ik luister naar m’n lichaam en ik gun mezelf de rust die ik nodig heb ipv allemaal eisen en hoge verwachtingen aan mezelf te stellen. Ik hoor mezelf nu vaak tegen anderen uitspreken dat ik mijn hoog sensitiviteit en mijn gevoelige/ zachte kant nu echt als mijn kracht zie en zo voelt het ook echt ❤️🙏🏼. Ik accepteer dit volledig en ben er juist trots op. En dat is zo anders dan hoe ik erin stond voor m’n traject. Dus ik wil je daar HEEL graag voor bedanken want deze shift is echt gelukt dankzij jouw hulp en begeleiding! Veel dank 🙏🏼🧡 liefs

Rosita

.

Marlene is pure zachte kracht, met haar zachte en toegankelijke benadering komt ze snel to the point en voelt ze intuïtief aan waar je knelpunten zitten. Via Marlene heb ik 'ontdekt' dat ik HSP-er ben en ze heeft me echt waardevolle handvaten gegeven waar ik meteen mee aan de slag kon.

Ik liep steeds tegen dezelfde dingen aan als moeder, vrouw en onderneemster. Ze heeft het ook heel behapbaar en toegankelijk gemaakt. Marlene geeft hele fijn en makkelijk toe te passen tips zowel zakelijk als in relatie met mijn man en (gevoelige) kinderen. Alles mag er zijn en mag gezien worden.

Doordat ik nu nog beter bij mezelf kan blijven en mezelf meer 'snap' kan ik nog beter connecten en present zijn in de contacten en de coaching met mijn eigen vrouwelijke klanten.

Marlene straalt rust en vertrouwen uit. Echt een hele lieve, betrouwbare, warme vrouw die weet wat ze doet, er echt voor je is en ook heel grappig uit de hoek kan komen.
Super bedankt Marlene voor dat stukje dat je met me mee bent gelopen.
Ik weet je te vinden! Lieve groet Rosita

Zie meer over Rosita en haar werk als Stijl Coach via deze link: Rosita Pronk – Stijl Coach

Roos

.

Op het moment dat ik ja zei tegen Marlene voelde ik gelijk een rust over mij heen komen. Het voelde zo goed dat ik in mijzelf durfde te investeren. Mijn advies is ook echt om het jezelf te gunnen. Durf de stap te maken. Zie het als een vorm van zelfliefde en aandacht voor jezelf. Als jij de uitdaging durft aan te gaan, zie je de echte verandering die je zo graag wilt. Ik voel me Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik voel me veel meer in balans. De sessies en begeleiding tussendoor zijn heel erg fijn en persoonlijk.

Monica

.

Marlene is een erg prettig persoon. Ze geeft coaching op maat. Ze voelt precies aan wat nodig is. Ze heeft mij al meerdere inzichten gegeven op punten waar ik mij soms zelf niet eens bewust van was! Een sterke kwaliteit van haar vind ik dat zij een mooie mix heeft van zachtheid en leiderschap. Zo stuurde ze mij een bericht na een week na mijn 1e bezoek, omdat ze aanvoelde dat het goed was dat ik op korte termijn weer langs zou komen. Het voelde erg prettig dat ze hier de leiding in nam. Ik raad Marlene aan bij ieder persoon die ik spreek die aangeeft dat hij/zij vastloopt, omdat zij mij dus echt verder heeft geholpen op persoonlijk vlak en indirect ook op zakelijk vlak.

Carola

.

Ik ben bij Marlene terecht gekomen voor het vinden van een partner voor een leuke liefdevolle relatie.

Het bracht mij meer liefde voor mezelf en wie ik ben. Door de oefeningen met Voice Dialogue te doen en te erkennen en herkennen welke IKKEN ik allemaal heb, voel ik mij een completere mens. Dit is nl wie Carola is. Ze horen bij mij en dat is OK. Waar ik voorheen deze IKKEN het 'bos' in stuurde, houd ik ze nu gezellig bij me. En dit helpt mij ook in het vinden van een partner omdat ik deze IKKEN ook meer toelaat in deze zoektocht. Ze gaan mee op date;-)

De oefening met het uittekenen en omschrijven van mijn IKKEN heeft de meeste impact gehad.

Warm en liefdevol. Veel aandacht voor de ander. Ik voel je passie. En je hebt veel ervaring.

Desiree

.

Via een oud-collega van mij kwam ik bij jou terecht want zij vindt jou een heel fijn persoon met empathie. Dat klopt volledig. Aan de hand van een aantal lichamelijke en geestelijke klachten wilde ik er voor mezelf mee aan de slag. Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven was dit al vaker gebeurt maar nooit op deze manier.
Kennelijk was het voor mij nu tijd om de diepte in te gaan met en voor mezelf en de ui te pellen!
Wat mij bij jou het meest heeft geholpen zijn de gesprekken en de tussentijdse opdrachten, de passende affirmaties en de kaarten.
Voor mij was het echte dieptepunt in dit geval mijn ontslag. Daarna kwam er een stijgende lijn gelukkig.
Wat ik verder bijzonder vond was dat we over alles konden praten dat was fijn. Er is niks raar of dat we op een punt niet verder konden. Ik heb heel veel oud zeer kunnen opruimen of een plekje kunnen geven.
Dat voelt ontzettend goed, het is geen last meer, daar ben ik echt heel blij mee.
Ik heb rust met een open, positief vizier en ben blij en gelukkig met mezelf.

Wil je net als deze vrouwen ook kiezen voor jezelf en heb je een goed gevoel bij mij als coach? Vul dan hieronder jouw gegevens in en dan neem ik contact met je op. Wil je al gelijk van start in je eigen tijd, neem dan een kijkje bij mijn online trainingen die laagdrempelig zijn en die je in je eigen tijd en op jouw tempo kunt doen. Boordevol inspiratie en begeleiding van mij.

Klaar om te beginnen? Neem contact op!

2 + 9 =

0
    Jouw online trainingen
    Jouw winkelmand is leegTerug naar online trainingen