HSP HSS Online Trainingen


In je eigen tijd en tempo aan de slag met; Overprikkeling, Goed bij jezelf blijven etc.

 

.

.

Meer informatie
12 modules + introductiemodule inclusief ontwikkelplan en ontdek je persoonlijke leerstijl

 1. Jij & je hoogsensitiviteit
 2. Jij & Ontspanning en Rust
 3. Jij & HSP HSS Valkuilen en Uitdagingen
 4. Jij & Echt voor jezelf zorgen
 5. Jij & Positief omgaan met emoties en gevoelens
 6. Jij & Goed bij jezelf kunnen blijven
 7. Jij & Overprikkeling
 8. Jij & De verbinding met je lichaam
 9. Jij & De invloed van gedachten
 10. Jij & De invloed van vroeger op nu
 11. Jij & Werk, Ondernemerschap, Ouderschap & Relaties
 12. Jij & Jouw evenwichtige krachtige gezonde HSP Leefstijl

In de maand maar plek voor 5 nieuwe vrouwen. Van 1249 euro nu voor 999 euro! Met als bonus toegang tot de community met o.a. live q&a’s en vrije masterclasses. 

Naast al het waardevolle deze maand maart een bonusaanbieding. Een persoonlijke 1 op 1 sessie met mij om jouw vrouwelijk energie los te maken en te kijken waar jouw aandachtspunten liggen voordat je gaat starten.

Mogelijkheid om in termijnen te betalen en via je werkgever.

*Niet langer tools van buitenaf, maar met mijn methode ontwikkel je een geïntegreerd en als een vanzelfsprekende steadiness in jou. Je raakt het nooit meer kwijt en je hebt er elke dag van de rest van je leven profijt van. 

Klik hier voor meer informatie en betaalmogelijkheden.

!!ACTIE; in deze maand ontvang je nog eens extra 100euro korting op een hsp online training met de actiecode: 100 

Meer informatie
Wat krijg je? Een zeer gevulde training met; 5 modules

  Wat je leert, kun je direct inzetten op je werk of waar dan ook.

  Inclusief de krachtige tool; in 4 simpele stappen terug bij jezelf. Die maakt dat je direct het verschil voelt en weet hoe jij dit zelf kunt toepassen en niet langer afhankelijk bent van losse tools of vervelend voelen.

  Direct te gebruiken HSP Checklists voor dagelijks gebruik

  Afgestemde Bodyscans op dit thema.

  Verbindingsoefeningen die niet alleen verbinden, maar je ook laten voelen je je energie kan shiften en voor je laten werken als hoogsensitieve. Zodat het niet alleen iets vervelends is.

  Aardingsoefeningen die een basis gaan leggen voor de rest van je leven. Dit had je eigenlijk nodig als kind en had zo waardevol geweest als je het toen al had geleerd. Maar nu alsnog!

  Vol tips, adviezen en invulsheets die je dagelijks in kunt zetten en heel goed kunt gebruiken als hsp vrouw.

  BONUS: de waardevolle De HSP Dag Flow en Beschermingsfilter die je elke dag weer een super gevoel gaat geven.

  Van € 549,- nu € 349,- (incl. alle upgrades die in de toekomst volgen), ook via het werk te volgen.

  *Je kunt deze hsp online training ook cadeau krijgen bij een HSP Coachtraject.

   

  Klik hier voor meer informatie en betaalmogelijkheden.

  .

  .

  Meer informatie
  5 uitgebreide modules

   Module 1 ‘Wat is overprikkeling precies en hoe werkt het brein van een hsp vrouw.

   Module 2 ‘Ontdek de nummer 1 reden van de overprikkeling die je nu ervaart?’

   Module 3 ’10 direct in te zetten tools voor ontprikkeling en rust’

   Module 4 ‘De 5 stappen methode die jij kunt gaat toepassen om de cirkel van overprikkeling te doorbreken’

   Module 5 ‘Diepere redenen waarom je de rust niet kunt vinden en hoe je dit doorbreekt’. Ze maken het verschil.

   Incl. mijn persoonlijke energie, ervaringen en wat voor mij goed werkt.

   Van €549 nu voor € 199! 

   (incl alle upgrades die in de toekomst volgen)

   Alles wat je nodig hebt om de cirkel van overprikkeling  voor altijd te doorbreken!

   Deze actie is alleen deze week geldig. *Je kunt deze hsp online training ook cadeau krijgen bij een HSP Coachtraject.

   Je kunt de online training ook via je je werkgever te volgen. Vraag een offerte aan of gebruik de factuur die je na betaling ontvangt.

   Klik hier voor meer informatie en betaalmogelijkheden.

   Had ik deze trainingen jaren geleden maar zelf kunnen volgen…

   Toen ik zelf mijn hoogsensitief zijn ontdekte, was er nog weinig bekend. Een boek.. Daar vond ik herkenning in en wat tips. Maar wat het nu echt inhield, in hoeverre het mijn karakter was of hsp zijn en hoe ik kon leren met mijn hoogsensitiviteit om te gaan. Het was er niet. Ook de coaches sloten niet echt aan omdat ze nooit helemaal kennis hadden van hsp. En dat is toch echt anders als niet hsp zijn. Het zorgde bij mij voor onnodig lang blijven hangen in van alles. Ik zie het ook bij de vrouwen die ik coach of contact opnemen. Onnodig blijven we vaak hangen terwijl er zoveel meer in ons zit. We al die onrust, angst, lichamelijke en mentale ongemakken niet hoeven te blijven accepteren of normaal vinden. Ook het klein houden, inhouden in relaties, werk en dromen die je hebt. Zo niet de bedoeling. Met net die informatie, tools, methodes kun je al een wereld van verschil gaan ervaren. Wat had ik dat graag gewild en wat ben ik blij dat ik het uiteindelijk gevonden heb.

   Vandaar dat het mij extra motiveerde om naast de coaching ook toegankelijke hsp online trainingen te ontwikkelen waar je gelijk mee aan de slag kunt en direct effect van merkt. Om het voor jou mogelijk te maken. Het maakt ook niet waar je staat in je ontwikkeling. Genoeg verdieping zit er in. Als je weet dat je hsp bent en ook echt wil leren hoe je goed bij jezelf kunt blijven, wat er in je lichaam gebeurd, wat oude patronen zijn waar we vaak in blijven hangen of met allerlei klachten rondlopen omdat we denken dat het er bij hoort. Fijne handleiding. En dat je hiermee aan de slag wilt met direct werkende methodes en allerlei fijne oefeningen en tools. In je eigen tijd, waar je maar wilt. Tijd maken voor jou. Om je beter te gaan voelen. Te ervaren hoe je je ook kunt voelen en dat dit zoveel fijner is dan dat je ooit had kunnen voorstellen. Alle kennis, ervaring, tools van de afgelopen jaren heb ik er verwerkt. Ik word er zelf erg blij van en merk veel vrouwen met mij. Het is een levensinvestering waar je geen spijt van krijgt en altijd profijt van blijft houden. Zie het als een cadeau van de 20 jarige-mij.                                                                                                                                                                                            ♥ Marlene

    

   Wat kun je verwachten van de online trainingen?

    • Veel makkelijke en nieuwe uniek verdiepende tools die gelijk werken
    • Op maat gemaakt voor jou als hoogsenstieve vrouw
    • Alles wat je nodig hebt om het zelf te kunnen
    • Je kunt je eigen tempo bepalen of je laten leiden door de modules heen
    • Je logt in waar en wanneer je maar wilt
    • Persoonlijke begeleide oefeningen
    • Inspirerende en motiverende persoonlijke video’s
    • Vele extra’s zoals invulbare dagchecklists en rituelen
    • Alle support, kennis en steun die je nodig hebt
    • Alle tools, informatie en opbouw zodat je gelijk verandering merkt
    • Je ontwikkeld een steady basis waar je voor altijd op terug kunt vallen
    • Mijn energie en ervaring waarmee ik de afgelopen jaren hsp vrouwen succesvol mee geholpen heb naar echt fijn voelen als hoogsensitieve. Het is zo onmisbaar om te weten hoe je dit zelf kunt.
    • Verdiepende video’s met veel informatie waar je minimaal 50 podcasts, boeken of workshops voor moet volgen
    • Je krijgt onbeperkt toegang tot alle informatie, video’s, affirmaties, visualisaties en unieke methodes waar ik mee werk
    • Wat je leert in de online trainingen werkt direct positief door in heel je leven

   zo hebben anderen mijn trainingen ervaren

   .

   Ik vind het mooie aan de online training dat, zoals jij het altijd zegt, echt kan toepassen in je dagelijks leven. Kleine stapjes maken groot verschil. Gevoel dat je me elke dag support miste ik waardoor ik veel wist maar niet echt lukte en van baalde. Je staat, grappig genoeg, soort van naast me. Ik hoef het niet meer alleen te doen.

   .

   Na het luisteren van een paar van je podcasts had ik behoefte aan meer. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten , maar echt helemaal top. Inmiddels ben ik bij module 3, week 3 zeg maar en zo fijn om alles te leren en toe te passen. Ik wist al veel, maar dit helpt me echt zo goed. Dank je wel nogmaals dus!! X

   .

   Ja hele fijne aanvulling en fijn dat ik bij de coaching kreeg. Naast alle fijne info etc. wil ik toch vooral delen dat ik het bijzonder vind dat ik al jaren probeer af te vallen. Ik ben nu een paar weken bezig met jou met de coaching en online trainingen en ik val gewoon af. Ik voel me beter in mijn vel. Ik heb ook minder last van mijn rug en vage volle hoofd.

   .

   Ik heb spontaan je cursus gekocht eind vorig jaar omdat ik je al zo lang volg en veel aan je podcasts en insta heb gehad. Het voelde gewoon goed maat wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten. Wauw wat is je cursus gaaf. Je fijne energie, alle info, de vele tools en tips. Hier kan ik nog wel even verder mee. Aanrader voor iedereen die beter mijn zijn emoties en HSP uitdagingen of struggles om wil gaan!! Marlene wat ben ik toch blij met jou.

   .

   Leuk dat je het vraagt Marlene. Elke zondag ga ik er voor zitten en is het echt even mijn tijd. Ik hield al van je stem en hoe je dingen uitlegt. In deze vorm komt dit weer helemaal terug maar kan ik nog weer stappen verder zetten. Je training zit echt goed in elkaar en komt op het goede moment.

   .

   Toevallig net bezig en gaat goed hoor. Met de volle maan de oefening van overprikkeling gedaan. Was ik wel aan toe zeg maar en ik merkte gelijk verschil. Dank!! xx

   .

   Bij mee! Ik ben er mee bezig en vind het fijne informatie, oefeningen en tools. Fijne video's ook.

   .

   Ja zeker. Ik ben er blij mee! Vooral de video's en checklists vind ik handig. Voor het eerst dat ik een online training echt doorpak.

   .

   Ik merk vooral het verschil op het werk. Ik heb me durven uitspreken naar mijn manager en er gaan wat dingen veranderen. Ik voel me niet meer die vrouw die het niet aan kan, maar juist die krachtige vrouw die voor zichzelf kiest. Zo bijzonder wat dit allemaal met me doet. Ik kan het nog niet helemaal bevatten en soms nog uitdaging om het vol te houden. Maar ik wil niet meer terug naar hoe het was. De offerte voor de coaching heb ik ook maandag ingediend. Voelt ook als eengrote stap. Je hoort snel weer van me. Als ik nog vragen heb hoor je ook. Dank je.

   Nog even de 13 powers van het volgen van de online trainingen√

   Die ik zelf ook altijd graag wil weten voordat ik iets aanschaf.

   Nog elke dag beginnen er weer nieuwe vrouwen met de online trainingen. Elke week hoor ik weer nieuwe ervaringen en wat de online training hen oplevert. Hierboven lees je er een aantal.

   N

   Je volgt de trainingen waar je maar wilt (met je eigen inloggegevens log je simpel in op elke pc, laptop of telefoon)

   N

   Je logt in wanneer en hoelang jij wilt

   N

   Je volgt de trainingen op jouw tempo

   N

   Je bereikt je doelen en wensen nu echt

   N

   De online trainingen zijn specifiek voor jou als hoogsensitieve gemaakt zodat ze aansluiten bij jou als persoon

   N

   Je houdt onbeperkt toegang en doet mee met alle updates die er zijn

   N

   Je kiest zelf waar je aandacht aan geeft of laat je leiden door de structuur van de modules van de online training

   N

   Je ziet direct het effect en de positieve invloed op elk vlak van je leven zoals in je werk (je kunt de online trainingen ook via je je werk volgen)in je relaties en je gezin. Als jij weet hoe je met je hsp om kunt gaan, is het beste voorbeeld  voor je kinderen of collega’s

   N

   Je bent je persoonlijk aan het ontwikkelen en groeit op elk vlak van je leven

   N

   Je ontvangt de support en motivatie die je nodig hebt

   N

   Je gaat veel verder dan wat simpele oefeningen en inzichten die je al weet. Je ontvangt unieke tools, methodes, inzichten die helemaal aansluiten bij jou etc (Lees hiervoor ook de reviews van andere vrouwen die al gestart zijn met de online trainingen)

   N

   Je ontvangt alles wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Alle ervaring en kennis van afgelopen jaren coaching (150 vrouwen) heb ik verwerkt in de trainingen. 

   N

   Je ontwikkeling werkt ook door op je gezondheid, gewicht, lichamelijk en mentale fitheid

   "Had ik deze trainingen jaren geleden maar zelf kunnen volgen..."

   Aandacht geven aan je hsp zijn, levert altijd op. Het geeft je leven een positieve boost waar je ook staat in je leven.

   Het aandacht geven aan je hoogsensitiviteit en leren om goed bij jezelf te blijven, vormt een belangrijke basis om je echt goed te voelen als hoogsensitieve. Een online training is een fijne manier omdat je het in je eigen tijd kunt doen. En daarbij kunt herhalen wanneer je maar wilt en goed voelt. 

   online trainingen

   Wat brengt het jou?

    • Veel inzichten en bewustwording. Alle vragen die je hebt, worden beantwoord. 

    • Tools die je direct kunt inzetten en gebruiken.

    • Een nieuwe positieve basis waardoor je anders in het leven staat.

    • Een nieuwe manier waarop je naar jezelf en je hoogsensitiviteit kijkt. Wat maakt dat je rust, zelfverzekerdheid en zachtheid voelt. 

    • Je weet hoe positief om te gaan met je hoogsensitiviteit en maakt ruimte      voor genieten en voor alle wensen die je nog in je leven hebt. 

    • Geef het door in je gezin, in je relaties, op je werk en zie wat het effect voor jezelf is en voor de mensen van wie je houdt. 

    • En veel bijkomende positieve doorwerkingen zoals gezondheidsklachten die verdwijnen, vrouwen die afvallen, zich energieker en fitter gaan voelen en veel meer rust ervaren. 

   0
    Jouw online trainingen
    Jouw winkelmand is leegTerug naar online trainingen