intuïtie

 

HSP Online training

Goed bij jezelf blijven en

weer terug bij jezelf komen.

 

Je kunt gelijk starten!

Je wilt rust, een stabiel en zen basisgevoel? Waar je ook bent, wie je ook te tegen komt, wat er ook gebeurd?

Maar heb jij nu nog vaak last van de energie van anderen en van een opgejaagd, onrustig en onbestemd stresserig gevoel?

Als hoogsensitieve staat je gevoelssysteem veelal open waardoor je veel voelt. Je kent het misschien wel; je loopt een ruimte in en je voelt je opeens wat neerslachtig, wat misselijk en je hartslag gaat omhoog. Je schiet in je hoofd en probeert te bevatten wat er gebeurd. Je gaat over in je overlevingssysteem wat je al zo lang kent. Je lichaam blijft open staan waardoor alles binnen kan blijven komen.

Vanaf kleins af leren we hoe met onze eigen energie en lichaam om kunnen gaan. Vaak weten we niet goed hoe we hier mee om moeten gaan. Hoe we onszelf het beste kunnen beschermen en daardoor zijn we allerlei beschermingsmechanismen in gaan zetten. Zoals niet voelen maar vooral ‘in het hoofd zitten’. Maar blijft ons lichaam wel open staan voor alles en iedereen om ons heen. 

Wat vervolgens allerlei klachten geeft. Zowel lichamelijk als geestelijk. Onrust, opgejaad gevoel, stress maar ook hoofd- en buikpijn zijn veel voorkomende klachten. Die misschien wel jaren negatief doorwerkt. Van 1 feestje, meeting op je werk of ruzie met een vriendin..

Maar.. dit is niet nodig! Door anders te leren omgaan met jezelf, de verbinding met je lichaam en de manier van prikkelverwerking ga je iets heel anders ervaren. In de training ga je het allemaal beter begrijpen, ontstaat er een basis van rust en stabiliteit en neem ik je mee in allerlei tools waar je zo steeds weer terug bent. 

Dus ben jij het ook zat om je opgejaagd, gestresst en onrustig te voelen? Of een ruimte in te lopen en energie te voelen en over te nemen die niet van jou is. Leer in deze online training hoe je voor altijd om goed bij jezelf te blijven maar ook hoe je weer fijn bij jezelf terug komt

Hoe zou het voelen om vanaf nu goed bij jezelf te kunnen blijven? 

Ben je er net achter dat je hoogsensitief bent of weet je dit al een tijd? Merk dat je het meer een struggle is dan dat je het inzet als jouw kwaliteit? Leef je meer vanuit je hoofd dan je lichaam zodat je veel piekert, overdenkt en onzeker bent? Heb je moeite met het omgaan van emoties en je gevoelens en geeft het je lichamelijke ongemakken, overprikkeling, onrust en misschien wel angst? Zou je meer uit het leven willen halen in plaats van jezelf klein houden, onzeker voelen, constant aanpassen, struggelen en last hebben van de energie van anderen.

Voel je je alleen met deze gedachten en gevoelens en schuif je het steeds vooruit om er echt iets mee te doen?

online coaching

Stop dan nu met overleven en geloof niet langer dat het nu eenmaal maar zo is. Ik weet als geen ander dat het anders kan. Ook ik ging van overleven, onrust en overspannenheid naar rust, genieten en een steady basis waarin ik goed bij mezelf kan blijven. Ook zelfliefde en zachtheid meer toelaten en veel meer uit het leven halen. Dit had ik van tevoren niet kunnen wensen en maakt mij nog elke dag blij! Als hoogsensitieve vrouw heb je zoveel mooie kwaliteiten die we maar verstoppen en niet goed zichtbaar worden. Logisch want we weten ook gewoon niet hoe of wie ons daar echt goed bij kan helpen. Vaak genoeg zie ik dat vrouwen zichzelf klein houden en kijken naar het onmogelijke terwijl ze gedurende het traject verbaasd zijn over wat er wel allemaal mogelijk is. Dat kan ook bij jou! Er zit zoveel meer in jou. Het wacht om naar buiten te komen en zichtbaar. Ik kan je daarbij helpen.

"Het leven is er niet alleen maar om hard te werken, vol te houden en je overprikkeld te voelen."

stel je voor dat:

N

Je echte diepe rust en ontspanning gaat vinden.

N

Je bewezen effectieve oefeningen en tools krijgt die je helpen om goed bij jezelf te blijven en de verbinding met jezelf herstelt.

N

Je leert jezelf nog beter kennen en durft op jezelf en je intuïtie te vertrouwen.

N

Je niet meer overwhelmed wordt door emoties of overprikkeling en weer echt gaat genieten van het leven.

N

Je keuzes durft te maken die echt bij je passen.

N

Je voor eens en altijd weet hoe je je grenzen aan geeft zonder veel moeite of opvallen en dat er oprecht naar geluisterd wordt.

N

Je jouw hoogsensitiviteit echt gaat leren omarmen en weet hoe je positief om gaat met tegenslagen in het leven.

N

Wie of wat er ook op je pad komt, jij weet hoe je bij jezelf blijft en niet overprikkeld raakt.

N

Je balans is weer helemaal terug en geeft je een heel fijn sereen gevoel.

N

Je voelt je niet langer gek of anders maar veilig en krachtig.

N

Je zelfliefde groeit en je voelt je zachter en vol zelfvertrouwen.

N

Je bent nog steeds jezelf maar van binnen voel je je rustig en in balans. Er is echt wat verandert.

N

Je durft te dromen en echt stappen te maken. Van overleven en jezelf inhouden naar leven en er voor gaan.

N

Je voelt je echt vrouw en leeft niet meer in je hoofd maar hebt verbinding met je hele lichaam. Dat voelt fijn.

N

Je dit niet alleen hoeft te doen maar persoonlijk begeleid wordt door mij en je weet dat dit een positieve uitwerking gaat hebben op heel je leven.

N

Je er achter dat je niet te veel doet van waar je overprikkeld van raakt maar te weinig van waar je blij van wordt.

N

Je verder komt dan je ooit gekomen bent 

en niet meer:

M

Veel in je hoofd, vanuit je denken dingen bekijken, analyseren en overdenken. Heb ik het wel goed gedaan, had ik het anders kunnen doen?

M

Stilstaan in je leven. Je wilt wel verder of anders maar je blijft steeds in hetzelfde rondje draaien. Je werkt hard maar komt steeds weer op hetzelfde punt uit van onrust, ongemak en lichamelijke klachten.

M

Je voelt veel weerstand naar andere mensen. Als ze dichtbij willen komen, wil je dit liever niet. Aan de andere kant voel je je ook eenzaam.

M

Je denkt dat je het wel red allemaal maar toch knaagt er iets en heb je het idee dat je die liefdevolle stem aan het wegduwen bent. Die eigenlijk heel goed weet wat goed voor jou is.

M

Die algehele onrust ervaren en maar blijven uitstellen. Maar niet weten hoe je verder moet. Je kent alleen je oude manier van doen. Je hebt wel eens wat gelezen of tips gebruikt maar echt verder helpt het je niet. Je voelt dat je toe ben aan meer.

De stem van je lichaam is zacht en weet wat goed voor je is. Het rust niet voordat je luistert.

Zorg dat ze niet hoeft te schreeuwen.

Wat levert de online training je op?

Met dit coachtraject bereik je rust, balans en echte verbinding met je lichaam (uit je hoofd). Je leert positief omgaan met je hoogsensitief zijn en leert jezelf daardoor beter kennen. Je zelfliefde en zelfvertrouwen vergroten, wat maakt dat al je verlangens en wensen er nu echt mogen zijn. Je bent klaar om uit je comfortzone te gaan en patronen echt te doorbreken. Oude balast loslaten en op een nieuwe manier kijken naar je hoogsensitief zijn en alle kwaliteiten en valkuilen die hierbij horen. Dat levert naast de balans en rust ook voldoening op. Iets wat heel belangrijk is voor jou als hoogsensitieve vrouw. Doen en zijn waar je echt helemaal blij van wordt. Wat voor jou helemaal goed voelt en je energie van krijgt. Mooie uitkomsten zijn dan ook; nieuw passend werk, leuke relaties, nieuw huis, vriendschappen, betere band met je partner of familie maar ook loslaten van mensen, werk, etc, wat niet goed voor je zijn en je ongemerkt veel energie aan geeft. Uitkomsten die je niet altijd had verwacht of had kunnen bedenken. Te vaak wordt hoogsensitiviteit nog gezien als zwak, lastig of het is nu eenmaal niet anders. In het traject ervaar je dat het echt anders kan. Je kunt je zoveel anders voelen. Wat impact zal hebben op alle gebieden van je leven. Want hoogsensitief zijn is iets moois is en we er gewoonweg niet omheen kunnen. Als je het aan durft te gaan. Het anders te gaan zien en ervaren.

Vaak vinden we het spannend om geld aan ons zelf uit te geven en om uit onze comfortzone te gaan. I know, i’ve been there. Maar ik weet daardoor ook zo goed wat het doet als je het wel aan gaat. Als je jezelf bevrijdt van al die patronen en gedachtes die niet werken en er alleen maar voor zorgen dat je je rotter gaat voelen. Je intuïtie heeft dan al lang JA gezegd. Dit is waarom ik dit werk ben gaan doen. Zo is het niet voor niets dat je op mijn website terecht bent gekomen en al tot zover hebt gelezen. Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Jezelf echt op 1 te zetten en te beseffen dat je gedachtes dit spannend vinden. Die willen je bij het oude willen houden uit schijnveiligheid en die willen niet dat je voor het nieuwe mooie kiest. Dat is zo lichamelijk vanuit ons oerbrein geregeld. Maar we zijn inmiddels verder dan dat. Anno nu hebben we een keuze en kunnen we verder kijken dan dat. Zeker als intuïtieve hoogsensitieve vrouw. Een eerste stap naar vrijheid, rust en genieten. Van in balans komen en echt het leven gaan leven wat bij je past. Elke vrouw die JA zegt, word ik blij van omdat ik weet dat er altijd positieve beweging in haar leven komt.

Wa houdt het de online training in? 

  • Een online training waarin ik je in 3 uitgebreide modules leer hoe je goed bij jezelf blijft en waar nodig weer terug komt bij jezelf. 
  • Je ontvangt tools, video’s met informatie en inspiratie, oefeningen die je direct kunt toepassen en die goed werken. 
  • Je kunt de online training volgen waar en wanneer je maar wilt. 
  • De online training is zeer toegankelijk en effectief. 
  • De online training zorgt er voor dat je leert goed bij jezelf te blijven. Waardoor het niet meer nodig is om steeds overprikkeld, overwhelmed en bij jezelf weg te zijn. 
  • Ik blijf niet aan de oppervlakte en ga met jou de diepte in omdat je hier aan toe bent en je echt verder helpt. Het sluit echt aan op jou als hoogsensitieve vrouw.
  • Je krijgt oefeningen, tips, tools en inspiratie die persoonlijk bij jou passen. Je krijgt wat je op dat moment nodig hebt, aan kan en weer verder helpt. Onderdeel hiervan is ook healing, lichaamswerk en inzet van systemisch werk.
  • De kosten van het coachtraject bedraagt nu nog 79 euro incl de upgrades die volgen. 
  • De hsp online trainingen kunnen ook gevolgd worden via de werkgever. De meeste werkgevers werken met een budget die speciaal is voor persoonlijke ontwikkeling. Hier zijn speciale regelingen voor bij de belastingdienst. Als eigen onderneemsters geldt dit ook. Je kunt hiervoor meer informatie bij mij opvragen.

0
  Jouw online trainingen
  Jouw winkelmand is leegTerug naar online trainingen