HSP Online
training


Goed bij jezelf blijven en weer terug bij jezelf komen. Je kunt gelijk starten!

 

Je wilt rust, een stabiel en zen basisgevoel? Waar je ook bent, wie je ook te tegen komt, wat er ook gebeurd?

Maar heb jij nu nog vaak last van de energie van anderen en van een opgejaagd, onrustig en onbestemd stresserig gevoel?

Als hoogsensitieve staat je gevoelssysteem veelal open waardoor je veel voelt. Je kent het misschien wel; je loopt een ruimte in en je voelt je opeens wat neerslachtig, wat misselijk en je hartslag gaat omhoog. Je schiet in je hoofd en probeert te bevatten wat er gebeurd. Je gaat over in je overlevingssysteem wat je al zo lang kent. Je lichaam blijft open staan waardoor alles binnen kan blijven komen.

Vanaf kleins af leren we hoe met onze eigen energie en lichaam om kunnen gaan. Vaak weten we niet goed hoe we hier mee om moeten gaan. Hoe we onszelf het beste kunnen beschermen en daardoor zijn we allerlei beschermingsmechanismen in gaan zetten. Zoals niet voelen maar vooral ‘in het hoofd zitten’. Maar blijft ons lichaam wel open staan voor alles en iedereen om ons heen. 

Wat vervolgens allerlei klachten geeft. Zowel lichamelijk als geestelijk. Onrust, opgejaagd gevoel, stress maar ook hoofd- en buikpijn zijn veel voorkomende klachten. Die misschien wel jaren negatief doorwerkt. Van 1 feestje, meeting op je werk of ruzie met een vriendin..

Maar.. dit is niet nodig! Door anders te leren omgaan met jezelf, de verbinding met je lichaam en de manier van prikkelverwerking ga je iets heel anders ervaren. In de training ga je het allemaal beter begrijpen, ontstaat er een basis van rust en stabiliteit en neem ik je mee in allerlei tools waar je zo steeds weer terug bent.

Dus ben jij het ook zat om je opgejaagd, gestresst en onrustig te voelen? Of een ruimte in te lopen en energie te voelen en over te nemen die niet van jou is. Leer in deze online training hoe je voor altijd om goed bij jezelf te blijven maar ook hoe je weer fijn bij jezelf terugkomt.

Hoe zou het voelen om vanaf nu goed bij jezelf te kunnen blijven?

Ben je er net achter dat je hoogsensitief bent of weet je dit al een tijd? Merk dat je het meer een struggle is dan dat je het inzet als jouw kwaliteit? Leef je meer vanuit je hoofd dan je lichaam zodat je veel piekert, overdenkt en onzeker bent? Heb je moeite met het omgaan van emoties en je gevoelens en geeft het je lichamelijke ongemakken, overprikkeling, onrust en misschien wel angst? Zou je meer uit het leven willen halen in plaats van jezelf klein houden, onzeker voelen, constant aanpassen, struggelen en last hebben van de energie van anderen.

Voel je je alleen met deze gedachten en gevoelens en schuif je het steeds vooruit om er echt iets mee te doen?

online coaching

Stop dan nu met overleven en geloof niet langer dat het nu eenmaal maar zo is. Ik weet als geen ander dat het anders kan. Ook ik ging van overleven, onrust en overspannenheid naar rust, genieten en een steady basis waarin ik goed bij mezelf kan blijven. Ook zelfliefde en zachtheid meer toelaten en veel meer uit het leven halen. Dit had ik van tevoren niet kunnen wensen en maakt mij nog elke dag blij! Als hoogsensitieve vrouw heb je zoveel mooie kwaliteiten die we maar verstoppen en niet goed zichtbaar worden. Logisch want we weten ook gewoon niet hoe of wie ons daar echt goed bij kan helpen. Vaak genoeg zie ik dat vrouwen zichzelf klein houden en kijken naar het onmogelijke terwijl ze gedurende het traject verbaasd zijn over wat er wel allemaal mogelijk is. Dat kan ook bij jou! Er zit zoveel meer in jou. Het wacht om naar buiten te komen en zichtbaar. Ik kan je daarbij helpen.

"Het leven is er niet alleen maar om hard te werken, vol te houden en je overprikkeld te voelen."

stel je voor dat:

N

Je echte diepe rust en ontspanning gaat vinden.

N

Je bewezen effectieve oefeningen en tools krijgt die je helpen om goed bij jezelf te blijven en de verbinding met jezelf herstelt.

N

Je leert jezelf nog beter kennen en durft op jezelf en je intuïtie te vertrouwen.

N

Je niet meer overwhelmed wordt door emoties of overprikkeling en weer echt gaat genieten van het leven.

N

Je keuzes durft te maken die echt bij je passen.

N

Je voor eens en altijd weet hoe je je grenzen aan geeft zonder veel moeite of opvallen en dat er oprecht naar geluisterd wordt.

N

Je jouw hoogsensitiviteit echt gaat leren omarmen en weet hoe je positief om gaat met tegenslagen in het leven.

N

Wie of wat er ook op je pad komt, jij weet hoe je bij jezelf blijft en niet overprikkeld raakt.

N

Je balans is weer helemaal terug en geeft je een heel fijn sereen gevoel.

N

Je voelt je niet langer gek of anders maar veilig en krachtig.

N

Je zelfliefde groeit en je voelt je zachter en vol zelfvertrouwen.

N

Je bent nog steeds jezelf maar van binnen voel je je rustig en in balans. Er is echt wat verandert.

N

Je durft te dromen en echt stappen te maken. Van overleven en jezelf inhouden naar leven en er voor gaan.

N

Je voelt je echt vrouw en leeft niet meer in je hoofd maar hebt verbinding met je hele lichaam. Dat voelt fijn.

N

Je dit niet alleen hoeft te doen maar persoonlijk begeleid wordt door mij en je weet dat dit een positieve uitwerking gaat hebben op heel je leven.

N

Je er achter dat je niet te veel doet van waar je overprikkeld van raakt maar te weinig van waar je blij van wordt.

N

Je verder komt dan je ooit gekomen bent 

en niet meer:

M

Veel in je hoofd, vanuit je denken dingen bekijken, analyseren en overdenken. Heb ik het wel goed gedaan, had ik het anders kunnen doen?

M

Stilstaan in je leven. Je wilt wel verder of anders maar je blijft steeds in hetzelfde rondje draaien. Je werkt hard maar komt steeds weer op hetzelfde punt uit van onrust, ongemak en lichamelijke klachten.

M

Je voelt veel weerstand naar andere mensen. Als ze dichtbij willen komen, wil je dit liever niet. Aan de andere kant voel je je ook eenzaam.

M

Je denkt dat je het wel red allemaal maar toch knaagt er iets en heb je het idee dat je die liefdevolle stem aan het wegduwen bent. Die eigenlijk heel goed weet wat goed voor jou is.

M

Die algehele onrust ervaren en maar blijven uitstellen. Maar niet weten hoe je verder moet. Je kent alleen je oude manier van doen. Je hebt wel eens wat gelezen of tips gebruikt maar echt verder helpt het je niet. Je voelt dat je toe ben aan meer.

De stem van je lichaam is zacht en weet wat goed voor je is. Het rust niet voordat je luistert. Zorg dat ze niet hoeft te schreeuwen.

zo hebben anderen mijn trainingen ervaren

.

Ik vind het mooie aan de online training dat, zoals jij het altijd zegt, echt kan toepassen in je dagelijks leven. Kleine stapjes maken groot verschil. Gevoel dat je me elke dag support miste ik waardoor ik veel wist maar niet echt lukte en van baalde. Je staat, grappig genoeg, soort van naast me. Ik hoef het niet meer alleen te doen.

.

Ik heb spontaan je cursus gekocht eind vorig jaar omdat ik je al zo lang volg en veel aan je podcasts en insta heb gehad. Het voelde gewoon goed maat wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten. Wauw wat is je cursus gaaf. Je fijne energie, alle info, de vele tools en tips. Hier kan ik nog wel even verder mee. Aanrader voor iedereen die beter mijn zijn emoties en HSP uitdagingen of struggles om wil gaan!! Marlene wat ben ik toch blij met jou.

.

Bij mee! Ik ben er mee bezig en vind het fijne informatie, oefeningen en tools. Fijne video's ook.

.

Ja zeker. Ik ben er blij mee! Vooral de video's en checklists vind ik handig. Voor het eerst dat ik een online training echt doorpak.

Wat levert de online training je op?

Met deze online training bereik je rust, balans en echte verbinding met je lichaam (uit je hoofd). Je leert hoe je terug komt bij jezelf en emoties etc van anderen loslaat. Je leert daarnaast hoe je echt bij jezelf blijft en hoe je als hoogsensitieve energie kan laten shiften. Van jezelf maar ook bij een ander.

Vaak vinden we het spannend om geld aan ons zelf uit te geven en om uit onze comfortzone te gaan. I know, i’ve been there. Maar ik weet daardoor ook zo goed wat het doet als je het wel aan gaat. Als je jezelf bevrijdt van al die patronen en gedachtes die niet werken en er alleen maar voor zorgen dat je je rotter gaat voelen. Je intuïtie heeft dan al lang JA gezegd. Dit is waarom ik dit werk ben gaan doen. Zo is het niet voor niets dat je op mijn website terecht bent gekomen en al tot zover hebt gelezen. Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Jezelf echt op 1 te zetten en te leren hoe je veel beter voor jezelf kunt zorgen. Want dit kun je echt zien als 5 sterren zelfzorg. Dit kunnen maakt je leven als hoogsensitieve een stuk makkelijker. Ik noem het altijd de basis die elke hsp vrouw nodig heeft om zich echt goed te kunnen voelen. Zonder dit blijft het hard werken en elke keer weer opnieuw het wiel uitvinden. De vrouwen die je voor gingen in deze training bevestigen dat.

Marielle: ‘Na het volgen van de online training besef ik mij dat ik het mezelf altijd zo moeilijk heb gemaakt. Ik dacht dit bij mij hoorde en dat ik er maar mee moest dealen. Nu weet ik dat het heel anders kan. Echt zo fijn en een aanrader om deze online training te volgen. Het mooie is dat mocht ik er behoefte aan hebben, altijd nog even de training in kan duiken voor een oefening of reminder’.

Susan: ‘Nou ik heb het je al gemaild maar wat is dit super. Nu pas besef ik me dat ik hier naar op zoek was. Ik zei altijd dat ik rust zocht, echte rust van binnen. Door de training heb ik die nu. Zelfs op mijn werk of in een drukke winkel lukt het me om bij mezelf te zijn. Het gaat steeds meer vanzelf. Echt super bedankt Marlene’.

Claudia: ‘Je hebt echt niets gelogen. Wat mooi om dit te leren van jou. Ik vind je een hele fijne stem en uitleg hebben. Je merkt dat je echt weet waar je het over hebt en dat je begrijpt waar wij als hoogsensitieve tegen aan lopen. Ik ben net begonnen met module 2 maar ik word al helemaal blij om het uit te proberen en ook mijn pubers mee te geven. Ook mijn onrustige hoofd is al een stuk rustiger. Grappig hoe dit gelijk doorwerkt. Heel fijn!’

 

Wa houdt het de online training in? 

  • Een online training waarin ik je in 5 uitgebreide modules leer hoe je goed bij jezelf blijft en waar nodig weer terug komt bij jezelf.
  • Je ontvangt tools, video’s met informatie en inspiratie, oefeningen die je direct kunt toepassen en die goed werken. 
  • Je kunt de online training volgen waar en wanneer je maar wilt.
  • De online training is zeer toegankelijk en effectief.
  • De online training zorgt er voor dat je leert goed bij jezelf te blijven. Waardoor het niet meer nodig is om steeds overprikkeld, overwhelmed en bij jezelf weg te zijn.
  • Ik blijf niet aan de oppervlakte en ga met jou de diepte in omdat je hier aan toe bent en je echt verder helpt. Het sluit echt aan op jou als hoogsensitieve vrouw.
  • Je krijgt oefeningen, tips, tools en inspiratie die persoonlijk bij jou passen. Je krijgt wat je op dat moment nodig hebt, aan kan en weer verder helpt. Onderdeel hiervan is ook healing, lichaamswerk en inzet van systemisch werk.
  • De investering van deze online training is 349 euro incl btw en de upgrades die in de toekomst volgen.  
  • De hsp online trainingen kunnen ook gevolgd worden via de werkgever. De meeste werkgevers werken met een budget die speciaal is voor persoonlijke ontwikkeling. Hier zijn speciale regelingen voor bij de belastingdienst. Als eigen onderneemsters geldt dit ook. Je kunt hiervoor meer informatie bij mij opvragen.

0
  Jouw online trainingen
  Jouw winkelmand is leegTerug naar online trainingen