HSP ~ HSP HSS
Het Online Programma+


Maak van hsp je kracht en ontwikkel je tot bewust hoogsensitieve vrouw die niets meer overvalt.

 

Wat gaat dit online programma jou brengen?

Als jij je als hoogsensitieve op een fijn tempo wilt ontwikkelen en wil groeien dan ben je bij dit online programma aan het goede adres! Ik heb het bewust een online programma genoemd omdat het meer is als een online training. Naast de 12 modules waarin ik je mee neem door alle thema’s waar je tegen aan kunt lopen als hoogsensitieve, is er ook de besloten groep waar live q&a’s kunt bijwonen en kunt terug kijken wanneer je zin hebt en het je uit komt. Bij het online programma hoort ook een FlowJournal waar je al je oefeningen terug vindt en je de ruimte hebt om jou aantekeningen neer te zetten. Wat wil je nog onthouden en meenemen de komende weken in? Je zet het er allemaal in zodat het een mooi naslagwerk wordt.

Het online programma heb ik zo gemaakt dat ik je alle informatie geeft wat je nodig hebt. Je hoeft niet langer overal je informatie te zoeken of losse oefeningen te doen. Je vindt ze hier terug in een leerzame volgorde die resultaat geeft en jouw ontwikkeldoelen laat uitkomen. In de coachvideo’s die je door heel het online programma terug vindt, help ik je door blokadde’s, stagnaties en uitstellen heen. Want het is heel logisch dat je bij ontwikkelen en groeien oude patronen mag loslaten en nieuwe mag toelaten. Maar dat vraagt wel wat van jou en mag je nu door heen met mijn hulp. Zodat je echt bij die rust en balans kunt komen. Maar ook bij jou kracht, zelfvertrouwen en gevoel dat je er mag zijn. Dat jou hoogsensitiviteit heel normaal is, je kracht en dat dit nu gezien mag worden. Als jij het normaal gaat vinden en weet hoe je er positief mee omgaat, hoe makkelijker je er andere ook in mee krijgt. Het gaat je gaan energie meer kosten. Die mag je lekker voor jezelf gebruiken, zodat het leven vanaf nu gewoon is makkelijk mag gaan.

 

 

Dus geen struggles meer, hard werken, overprikkeling, overemotionaliteit en niet weten hoe daar mee om te gaan. Anderen die jou maar raar vinden of nog niet serieus nemen. Dat je het gevoel hebt dat je je moet bewijzen of liever weg kruipt in een hoekje om bij te komen. Laat maar.. Nee we gaan er mee aan de slag zodat de te’s er vanaf gaan. Relaxt leven mag het worden voor jou.

We werken in het online programma toe naar flexibiliteit, rust, balans, ontspannenheid en vanuit een natuurlijke innerlijke flow precies weten wat te doen en zeggen. Geen hard werk meer in je hoofd maar leven vanuit je gevoel en intuitie als vanzelfsprekend. Misschien denk je nu wel, nou dat lijkt me helemaal geweldig en dat is wat ik altijd al wil. Maar hoe?

 

 

Daar heb je de 12 modules voor met mijn kennis en ervaring. Inmiddels weet ik goed wat een hoogsensitieve vrouw nodig heeft om daar te komen. Bij die kracht, balans en rust. Bij dat natuurlijk gevoel van het weten en leven. Dat het niet meer van buitenaf komt of met inzetten van tools. Maar dat alle tools etc wat je in dit online programma maakt dat het van binnenuit gaat komen. Geïntegreerd en niet steeds opnieuw op hoeven rakelen. Het is onderdeel van jou geworden en aanwezig diep van binnen in jou. Je kunt dit aanspreken wanneer je maar nodig hebt. En je hoeft niet meer uit te zetten voor een paar uur of zelfs dagen om weer bij jezelf te komen. Dat gevoel is precies waarom ik dit aanbied en wat ik jou gun als hoogsensitieve. Omdat ik weet wat een verschil dat maakt in jou gevoelswereld en in heel je leven. En dat is voor jou nu ook binnen handbereik met dit online programma.

 

De stem van je lichaam is zacht en weet wat goed voor je is. 

Zorg dat ze niet hoeft te schreeuwen en geef je sensitieve lichaam wat het echt nodig heeft. 

Hoe zou het voelen om positief om te gaan met je hsp?

Echt positief om kunnen gaan met je hoogsensitiviteit en je vol zelfvertrouwen voelen vraagt meer dan tools leren en tips opvolgen. Je komt er al een stuk verder door en je zal verandering merken. Maar om echt die diepere verschuiving in jezelf te laten plaatsvinden is meer nodig.

Vandaar dat ik dit online programma ontwikkeld heb. Met alle kennis, ervaring ga ik in de verdiepende coachvideo’s verder dan dat. Dit maakt dat ik goed kan aanvoelen wat een hoogsensitieve vrouw nodig heeft en dit als combinatie hier kan aanbieden. Ik zou dit niet zomaar zeggen maar inmiddels heb ik dit zoveel terug gekregen door vrouwen dat ik het deel. Omdat ik weet dat het jou ook kan helpen.  

online coaching

Dat je niet langer genoegen hoeft te nemen met een beetje ontwikkeling of ‘het komt later wel’. Het mag nu! Vanaf vandaag kan jij met het online programma aan de slag. Je kunt direct aan de slag en een start maken. Heb je een week met veel energie doorloop je een groot deel van de module en een ander moment doe je het rustiger aan. Dat is het mooie van het programma; je doet in jouw tempo en met de mogelijkheden die jij hebt. Ik geef je de informatie, tools en duwtjes die je nodig hebt. Het maakt dan ook niet uit waar je staat in je ontwikkeling of wat jou persoonlijke wensen verder zijn met het programma. Je komt er!♥ 

Neem hieronder een kijkje in de hsp online academie waar je het online programma gaat volgen. 

"Het leven is er niet om alles zelf uit te blijven zoeken, je vervelend te voelen en je niet te laten helpen."

Wat houdt het online programma in? 

  • Het is een online programma waarin je in 12 uitgebreide en volledige modules leert om positief om te gaan met je hoogsensitiviteit.
  • Je ontvangt een online omgeving die vrij toegankelijk voor je is en waarin je de training gaat volgen. 
  • Je kunt de online training volgen waar en wanneer je wilt. Enige wat je nodig hebt is toegang tot internet.
  • Bij het online programma krijg je toegang tot een besloten groep op Instagram. Je ontvangt hier een uitnodiging van bij de aanschaf van het online programma. Hier kun je je vragen stellen en live q&a’s bijwonen die je ook terug kan kijken wanneer je dit wil en ruimte voor hebt.
  • De modules zitten vol coachvideo’s, kennis, tips, informatie, spraakopnames, visualisaties, oefeningen en tools die je zo in kunt zetten. Kortom alles wat jij nodig hebt om de groei door te maken als hoogsensitieve vrouw naar het ontwikkelen van die basis vol zelfvertrouwen en balans. Dat je precies weet wat je nodig hebt om bij jezelf te blijven, hoe je met over- en onderprikkeling om te gaan en met alle andere uitdagingen die hsp op je pad kan brengen. Denk aan faalangst, onzekerheid, uitstelgedrag, pleasen, niet aandurven van de verbinding in relaties, uitdagende kinderen, weinig energie of werk wat je uitput en te veel van je vraagt omdat je gewoonweg niet weet hoe er anders mee om te gaan.
  • Je ontvangt bij de online training een mooi designed FlowJournal, een mooi vormgegeven werkboek waar je al je oefeningen kunt doen en je aantekeningen en inspiratie kunt opschrijven. Een naslagwerk waar je nog veel in terug zal kijken en je direct doet herinneren aan wie je bent.
  • Ik blijf niet aan de oppervlakte en ga met jou de diepte in omdat je hier aan toe bent en je echt verder helpt. Het sluit echt aan op jou als hoogsensitieve vrouw en de behoefte die jij hebt. Ik houd rekening met jouw ontwikkeling en wat jij nodig hebt. Hierbij gebruik ik alle input uit de begeleiding en ontwikkeling van meer dan 150 vrouwen die ik 1 op 1 coachte de afgelopen jaren. Je ontvangt ook begeleiding om positief om te gaan met verandering.
  • Je krijgt oefeningen, tips, tools en inspiratie die persoonlijk bij jou passen. Je krijgt wat je op dat moment nodig hebt, aan kan en weer verder helpt. Onderdeel hiervan is ook healing, lichaamswerk en inzet van allerlei methodes en systemisch werk.
  • De kosten van het hsp online training++ bedraagt eigenlijk 1249 euro maar je kunt deze nu aanschaffen voor 999 euro. Waarbij het mogelijk is om in 1 termijn (met korting en een extra) te betalen of verspreidt in 3 termijnen, verspreidt over 3 maanden. Ideaal om de investering wat te spreiden voor jezelf.  
  • De hsp online training kan ook goed gevolgd worden via je werkgever. De meeste werkgevers werken met een budget die speciaal is voor persoonlijke ontwikkeling. Hier zijn speciale regelingen voor bij de belastingdienst. Als eigen onderneemsters geldt dit ook. Je kunt dit opgeven als investering in jezelf, je werk of onderneming. Na het aanschaffen ontvang je zowel inloggegevens als een factuur die je kunt gebruiken voor je werkgever of belastingdienst.

stel je voor dat:

N

Je een hsp leefstijl ontwikkeld waardoor je weet hoe je je niet langer overprikkeld, uit balans en overwhelmed voelt en veel meer.

N

Je echte innerlijke rust gaat ervaren en alles uit jezelf gaat halen wat er in jou zit. 

N

Je leert jezelf nog beter kennen en durft op jezelf en je intuïtie te vertrouwen.

N

Je niet meer overwhelmed wordt door emoties of overprikkeling en weer echt gaat genieten van het leven.

N

Je keuzes durft te maken die echt bij je passen en je gezondheid verbetert waar je nu maar vooral ook in de toekomst veel verschil oplevert. Goed voor je lichaam zorgen voorkomt ziektes en allerlei klachten die vaak diep verstopt zitten.  

N

Je voor eens en altijd weet hoe je je grenzen aan geeft zonder veel moeite of opvallen en dat er oprecht naar geluisterd wordt.

N

Je jouw hoogsensitiviteit echt gaat leren omarmen en weet hoe je positief om gaat met uitdagingen in het leven.

N

Wie of wat er ook op je pad komt, jij weet hoe je bij jezelf blijft en niet overprikkeld raakt.

N

Je weet hoe je je eigen behoeftes ruimte weet te geven en automatisch grenzen aan geeft. 

N

Je voelt je niet langer gek of anders maar veilig en krachtig.

N

Je zelfliefde groeit en je voelt je zachter en vol zelfvertrouwen.

N

Je bent nog steeds jezelf maar van binnen voel je je rustig en in balans. Er is echt wat verandert.

N

Je durft te dromen en echt stappen te maken. Van overleven en jezelf inhouden naar leven en er voor gaan.

N

Je voelt je echt vrouw en leeft niet meer in je hoofd maar hebt verbinding met je hele lichaam. Dat voelt fijn.

N

Je dit niet alleen hoeft te doen maar begeleid voelt door mij en dat dit een positieve uitwerking gaat hebben op heel je leven die nog wel even doorwerkt.

N

Je er achter komt dat je niet te veel doet van waar je overprikkeld van raakt maar te weinig van waar je blij van wordt en dat dit verandert is door het programma. 

N

Je heel anders naar je hoogsensitiviteit kijkt en mee om gaat wat de wereld aan verschil maakt in je werk, relaties en gevoel van binnen. 

N

Je verder bent dan je ooit dacht te kunnen komen. Laat je wensen uitkomen en voel hoe je je ook kunt voelen. Dat is ook voor jou weggelegd. 

en niet meer:

M

Vastlopen in je leven waarbij je steeds weer tegen hetzelfde aan blijft lopen wat zich niet vanzelf oplost bij jou als hoogsensitieve vrouw. 

M

Zoals last hebben van overprikkeling, onrust, perfectionisme, interne botsing, twijfel, geen keuzes maken, angsten en allerlei lichamelijke klachten.

M

Het ten koste laten gaan van je gezondheid. Als je jong bent merk je de impact nog niet geheel dat komt later. Kies nu voor je gezondheid.

M

Je wilt je nu eigenlijk eens anders gaan voelen. Dat je zelf in staat bent om je overprikkeling, onrust en struggles om te draaien naar het positieve en zelfs te voorkomen en loslaten. 

M

Je dacht het zelf te kunnen maar moet toegeven dat het niet lukt of dat je het gewoonweg niet meer alleen wilt doen. 

M

Langer uitstellen zodat er een week, maand of jaar voorbij is en je je kracht als hoogsensitieve vrouw hebt laten liggen. 

M

Overal wat lezen en uitproberen in de hoop dat het verandering brengt. Kies voor alles bij elkaar hebben en ervoor gaan de komende tijd. 

M

Er op gokken dat het ooit wel anders wordt. Als… je meer geld hebt, een anderen baan hebt, je kind ouder is… Wat als jij dit het anders gaat maken? Jij bent vaak de spil in het gezin, werk, relatie. Ga ervaren wat je positieve invloed kan zijn, voor anderen maar vooral voor jezelf.  

M

Afvragen hoe fijn en anders je je ook zou kunnen voelen maar het ook gaan ervaren en zien wat dit in je leven verandert. 

zo hebben anderen mijn trainingen ervaren

.

Wat een mooie training is het geworden. Ik heb me een half jaar geleden al op de wachtlijst laten zetten. Vandaar dat ik als een van de eerste de training mocht zien en doen. Ik ben nu bij module 6 en al helemaal blij. Het gaat niet vanzelf maar daardoor voel je juist het verschil goed. Dit is wat ik wilde. Niet een beetje maar echt leren wat ik anders kan doen. De oefening van het innerlijke kind heeft al zoveel gedaan. Ik had dit echt niet verwacht. Daarnaast vind ik het fijn om met mijn faalangst, onzekerheid en pleasen bezig te zijn. Ik zie al veranderingen in mijn relatie en op mijn werk. Ik ben hiervoor al eerder naar een psycholoog en coach geweest maar dat heeft niet echt geholpen. Nu kan ik er echt de tijd voor nemen en Marlene haar begeleiding opvolgen wat het verschil maakt voor mij. Erg blij mee en raad deze training zeker aan. Love Iris.

.

Graag deel ik mijn ervaring met het online programma van Marlene. Ik had de eer om deze alvast te bekijken en doorlopen. Naast dat het heel mooi is geworden, is het ook heel volledig. Precies wat je nodig hebt als hoogsensitieve. Je voelt de fijne energie en ziet expertise van Marlene overal doorheen. Elke oefening of video helpt je weer verder en brengt je verder. Als iemand je positief kan leren omgaan met je HSP dan is Marlene het X Monique

.

Ik heb de 2 HSP online trainingen vorig jaar aan het einde van het jaar gekocht en gedaan. Geen spijt van gehad. Daar heb ik al veel aan gehad en vond ik fijn om te doen. Ze heeft een fijne stem en er zit zoveel kennis in. Ook de oefeningen en visualisaties zijn heel erg fijn. Ik merk dat ik met deze grote online training weer nieuwe stappen kan maken. Ik ben net begonnen met module 2 en heb al veel aan de eerste module gehad. Benieuwd naar de rest. Dank ka Marlene.

Staat je vraag er niet bij? Stel hem dan hieronder aan me. 

Je kunt je vraag stellen door mij te mailen naar marlene@marlenedegroot.nl met als onderwerp ‘vraag online programma’ of via het contactformulier op deze website.

♥ Marlene 

Veelgestelde vragen. Vind hier je antwoord op je vraag.

Is het online programma gemaakt voor hsp’ers of hsp hss’ers?

Het online programma is zo gemaakt dat het voor zowel puur hoogsensitieve als hoogsensitieve high sensation seekers is. Er is een groot overlap aan thema’s die voor beiden geldt. Deze vind je dus volop in dit programma. Daarnaast zijn er een aantal specifieke thema’s die ik apart aandacht geef in het online programma en die duidelijk zijn aangegeven. Je ziet het vanzelf als je het online programma gaat volgen. Je kunt er op vertrouwen dat ik het programma zo heb opgebouwd dat je beiden je resultaat kunt behalen waar je het online programma voor aanschaft. 

Wat ga ik leren in het online programma?

Het online programma is zo opgesteld dat je door alle modules heen leert om positief met je hsp om te gaan. Je kunt alle thema’s verwachten die hier mee te maken hebben. Je ontwikkeld een eigen steady gezonde hsp leefstijl die er voor zorgt dat jij je fijn gaat voelen. Het is niet langer een struggle om hoogsensitief te zijn maar het is fijn en je houdt er rekening mee. Je zult merken dat het doorwerkt in zowel privé als op het werk. Je leert anders te reageren waardoor je niet altijd meer moe bent of over je grenzen gaat. Op een natuurlijke zelfverzekerde manier zodat je je ook niet meer hoeft op en af te sluiten omdat het je allemaal te veel is geworden en ook niet weet hoe nu verder. 

Ik heb interesse in het programma maar ik vroeg mij of je het ook in delen kan betalen en hoe dit werkt?

Je kunt op dit moment het programma aanschaffen in 1 termijn of 3 termijnen. Als je op de aanschafknop drukt, vind je een 3 opties om te betalen. Bij de aanschaf in 1 termijn krijg je nu een korting plus een extra. Als je kiest voor 3 termijnen dan betaal je verdeeld over 3 maanden, waarbij de eerste betaling direct bij aanschaf is. Je hebt ook nog een optie om het online programma via je werk of als zzp’er te volgen. Dan kies je voor deze optie bij de aanschaf. Je ontvangt namelijk een factuur via je de mail en deze is dan incl. btw  die je kunt opgeven en en aftrekken voor de belastingdienst. 

Houd ik voor altijd toegang tot het online programma?

Je koopt het online programma inderdaad met geen limiet. Ik heb besloten om de toegang niet een half een jaar te maken en dat je er dan niet meer in kan. Als er aanpassingen en aanvullingen zijn dan ontvang je deze ook dus dat is mooi. Ver in de toekomst kan er altijd een moment komen dat het online programma niet meer beschikbaar door een onvermijdelijke reden maar die kans is klein en mocht het zo zijn dan wordt je hierover geïnformeerd. 

Waarom zou ik kiezen voor dit online programma en niet voor coaching?

We zijn gewend geraakt dat coaching en begeleiding met maatwerk het enige is wat echt resultaat geeft. Het is zeker een waardevolle manier om je te ontwikkelen maar zeker niet de enige voor jou als hoogensitieve. Als je kijkt naar de ontwikkeling die je wil maken en wat op dit moment bij je past, geef ik het een grote kans zijn dat het online programma hierop aansluit voor jou. Zeker zoals ik deze heb gemaakt met dit in mijn achterhoofd. Oftewel alles wat je moet weten en kunnen zit in dit online programma. Je hoeft niet verder te zoeken of overal iets vandaan te halen. Het andere grote voordeel is dat je het in je eigen tijd kan volgen. Je bepaald dus zelf wanneer je hier tijd aan besteedt. Als hoogsensitieve kan onze energie nog weleens verschillen. De ene dag heb je veel energie en ga je zo door wat modules heen. Je leert dan super veel in 1 dag wat je gelijk kan toepassen in de praktijk. De andere dag staat alles op een laag pitje en is het goed om naar je energie te luisten. Je kiest dan een module die hier a. bij past en je er doorheen helpt en b. doet wat minder en op een andere manier. Je pakt dan waarschijnlijk eerder je FlowJournal er bij en doet een oefening waarna je in je FlowJournal gaat schrijven. Het online programma is zo opgebouwd dat het hier rekening mee houdt en helemaal op aansluit. Zo hoef je ook niet altijd bij de live q&a’s oftewel vragen en coachuren te zijn. De ene week voelt dat goed en steek je er veel van op. De andere week doe je het niet of kijk je het terug als dat voor je klopt. Coaching wordt vaak ingezet als je echt een deepdive wil maken en een specifieke situatie hebt. Je gaat je hier 3-4 maanden oprichten. Je moet er rekening mee houden dat dit energie vraagt en commitment. Heb je het gevoel dat je hier klaar voor bent en dat dit bij je past dan ben je welkom en kun je altijd een kijkje nemen bij mijn exclusieve hsp coaching. 

0
  Jouw online trainingen
  Jouw winkelmand is leegTerug naar online trainingen