HSP HSS
Coaching


Zet je overprikkeling en onrust
om in positiviteit en rust.
4-6 Maanden CoachTraject

 

Het 1 op 1 HSP Coachtraject is een populair traject, neem contact met mij op om te kijken op welk termijn jij kunt starten.  

Leer positief omgaan met je hoogsensitief hss zijn en kies voor jezelf. Voor een vrij liefdevol leven, vol in balans en ontspannen. Een nieuw basis die je nooit meer kwijt raakt en je de ruimte geeft te genieten en alles uit het leven te halen!

Is je hoogsensitief zijn nu nog een struggle en vermoeiend?

Ben je er net achter dat je hoogsensitief bent of weet je dit al een tijd? Merk dat je het meer een struggle is dan dat je het inzet als jouw kwaliteit? Leef je meer vanuit je hoofd dan je lichaam zodat je veel piekert, overdenkt en onzeker bent? Heb je moeite met het omgaan van emoties en je gevoelens en geeft het je lichamelijke ongemakken, overprikkeling, onrust en misschien wel angst? Zou je meer uit het leven willen halen in plaats van jezelf klein houden, onzeker voelen, constant aanpassen, struggelen en last hebben van de energie van anderen.

Voel je je alleen met deze gedachten en gevoelens en schuif je het steeds vooruit om er echt iets mee te doen?

Stop dan nu met overleven en geloof niet langer dat het nu eenmaal maar zo is. Ik weet als geen ander dat het anders kan. Ook ik ging van overleven, onrust en overspannenheid naar rust, genieten en een steady basis waarin ik goed bij mezelf kan blijven. Ook zelfliefde en zachtheid meer toelaten en veel meer uit het leven halen. Dit had ik van tevoren niet kunnen wensen en maakt mij nog elke dag blij!

zelfliefde

Als hoogsensitieve vrouw heb je zoveel mooie kwaliteiten die we maar verstoppen en niet goed zichtbaar worden. Logisch want we weten ook gewoon niet hoe of wie ons daar echt goed bij kan helpen. Vaak genoeg zie ik dat vrouwen zichzelf klein houden en kijken naar het onmogelijke terwijl ze gedurende het traject verbaasd zijn over wat er wel allemaal mogelijk is. Dat kan ook bij jou! Er zit zoveel meer in jou. Het wacht om naar buiten te komen en zichtbaar. Ik kan je daarbij helpen.

"Het leven is er niet alleen maar om hard te werken, vol te houden en je overprikkeld te voelen."

stel je voor dat:

N

Je echte diepe rust en ontspanning gaat vinden.

N

Je bewezen effectieve oefeningen en tools krijgt die je helpen om goed bij jezelf te blijven en de verbinding met jezelf herstelt.

N

Je leert jezelf nog beter kennen en durft op jezelf en je intuïtie te vertrouwen.

N

Je niet meer overwhelmed wordt door emoties of overprikkeling en weer echt gaat genieten van het leven.

N

Je keuzes durft te maken die echt bij je passen.

N

Je voor eens en altijd weet hoe je je grenzen aan geeft zonder veel moeite of opvallen en dat er oprecht naar geluisterd wordt.

N

Je jouw hoogsensitiviteit echt gaat leren omarmen en weet hoe je positief om gaat met tegenslagen in het leven.

N

Wie of wat er ook op je pad komt, jij weet hoe je bij jezelf blijft en niet overprikkeld raakt.

N

Je balans is weer helemaal terug en geeft je een heel fijn sereen gevoel.

N

Je voelt je niet langer gek of anders maar veilig en krachtig.

N

Je zelfliefde groeit en je voelt je zachter en vol zelfvertrouwen.

N

Je bent nog steeds jezelf maar van binnen voel je je rustig en in balans. Er is echt wat verandert.

N

Je durft te dromen en echt stappen te maken. Van overleven en jezelf inhouden naar leven en er voor gaan.

N

Je voelt je echt vrouw en leeft niet meer in je hoofd maar hebt verbinding met je hele lichaam. Dat voelt fijn.

N

Je dit niet alleen hoeft te doen maar persoonlijk begeleid wordt door mij en je weet dat dit een positieve uitwerking gaat hebben op heel je leven.

N

Je er achter dat je niet te veel doet van waar je overprikkeld van raakt maar te weinig van waar je blij van wordt.

N

Je verder komt dan je ooit gekomen bent en dat alle begeleiding die je hiervoor hebt gehad een voorbereiding was om aan dit traject te beginnen.

en niet meer:

M

Veel in je hoofd, vanuit je denken dingen bekijken, analyseren en overdenken. Heb ik het wel goed gedaan, had ik het anders kunnen doen?

M

Stilstaan in je leven. Je wilt wel verder of anders maar je blijft steeds in hetzelfde rondje draaien. Je werkt hard maar komt steeds weer op hetzelfde punt uit van onrust, ongemak en lichamelijke klachten.

M

Je voelt veel weerstand naar andere mensen. Als ze dichtbij willen komen, wil je dit liever niet. Aan de andere kant voel je je ook eenzaam.

M

Je denkt dat je het wel red allemaal maar toch knaagt er iets en heb je het idee dat je die liefdevolle stem aan het wegduwen bent. Die eigenlijk heel goed weet wat goed voor jou is.

M

Die algehele onrust ervaren en maar blijven uitstellen. Maar niet weten hoe je verder moet. Je kent alleen je oude manier van doen. Je hebt wel eens wat gelezen of tips gebruikt maar echt verder helpt het je niet. Je voelt dat je toe ben aan meer.

De stem van je lichaam is zacht en weet wat goed voor je is. Het rust niet voordat je luistert.

Zorg dat ze niet hoeft te schreeuwen.

waarom starten?

Met dit coachtraject doorbreek je echt het patroon van negativiteit rondom jouw hoogsensitiviteit. Vaak wordt hoogsensitiviteit nog gezien als zwak of lastig. Terwijl het zoiets moois is en we er gewoonweg niet omheen kunnen. Wat gebeurt er als je dit wel doet?

Als je probeert om het weg te duwen, kom je uiteindelijk toch weer jezelf tegen. Want je lichaam, je gevoelens en emoties willen gehoord worden. Als je dit blijft wegduwen of uitstellen, zal je lichaam steeds pittiger zijn met signalen. Met overprikkeling, angstklachten, lichamelijke pijnen, burnout, overspannendheid, uitvalsverschijnselen en depressie tot gevolg. Maar ook kinderen, werk of relaties die op een vervelende manier gaan spiegelen dat je niet echt naar je lichaam luistert. Wacht niet tot het zover is maar durf in jezelf te investeren en erop te vertrouwen dat ik weet wat ik doe. Overprikkeling gaat niet vanzelf over en een mooi leven mag je iets voor doen. Er zijn je al veel vrouwen voor gegaan met allemaal positieve ervaringen. Je zult ontdekken wat er nog allemaal verborgen zit in jou. 

marlene

Hi!

Wie ben ik?

Mijn naam is Marlene en ik ben HSP (HSS) Coach. Als geen ander weet ik de struggels, lichamelijk en mentale klachten die bij hoogsensitiviteit kunnen horen. Het aanpassen, de angsten, genoegen nemen met minder en hoe dit je leven kan gaan bepalen. Het is de reden dat ik ‘aan mijzelf’ ging werken en voelde dat ik meer voldoening uit mijn werk en mijn leven wilde halen. Er zat veel meer in!

De jaren dat ik verschillende hr banen had, gaven mij voldoening. Ik ontwikkelde mij steeds verder en ontdekte dat ik de ontwikkeling en groei van de mens het meest interessant vindt. De groei naar HSP HSS coach liep parelel aan het de ruimte geven aan andere verlangens zoals meer van de wereld zien, een leuke relatie, kinderen krijgen en verhuizen van Ridderkerk, via Rotterdam, naar Noordwijk aan de zee. Hoe meer ik daar in investeerde, hoe sterker ik ontdekte dat het mijn missie en passie is om andere hoogsensitieve vrouwen te gaan begeleiden. Om zich ook fijner te gaan voelen en om te gaan waar ze echt blij van worden. Ik help vrouwen alle obstakels en negativiteit weg te nemen en op te bouwen wat je nodig hebt om je goed te voelen. Daar word ik elk keer weer blij van en gun ik elke sensitieve vrouw. Ook jou♥

Op de over mij pagina kun je mijn hele verhaal lezen. 

Gertrude

.

Op Instagram kwam ik Marlene tegen en had meteen een positief gevoel toen ik wat filmpjes van haar zag. Ze kwam heel warm over en dat trok me meteen aan. Heel liefdevol!

Ik vind het zo bijzonder dat ik door Marlene ben gecoacht. Ik had hiervoor regelmatig last van vage lichamelijke klachten die ik niet kon verklaren en sommige relaties in mijn leven liepen niet zoals ik wilde. Dat had ik ondertussen al wel een soort van geaccepteerd. Voor mijn idee moest ik daar maar 'mee leren leven'. Maar nee, dat hoeft niet! Als ik nu ergens pijn heb, weet ik dat mijn lichaam mij iets wil vertellen. Momenteel voel ik me zo veel vrijer dan eerst, ook omdat ik zo veel los heb kunnen laten uit het verleden. Voelen, doorvoelen en loslaten: telkens ging ik weer door dat proces heen. Ik ben zowel als persoon en ondernemer enorm gegroeid. Ik voel me ontspannen en wat ik zelf het allermooiste vind is dat de 'buitenkant' nu matcht met mijn 'binnenkant'. Ik hoef niet meer net te doen alsof ik blij ben, ik voel het ook écht binnen in mijn hart en de rest van mijn lichaam! Ik zie hoogsensitiviteit nu niet meer als irritant iets, maar als een prachtige kracht. Het maakt mij als persoon nog mooier en mijn gevoeligheid is iets bijzonders, waar ik ook anderen mee kan helpen.

Alles wat ik heb geleerd kan ik zelf ook weer aan andere vrouwen leren. Ik had geen fijnere coach kunnen wensen. Ik voel een echte connectie. Marlene is een liefdevolle, spontane, humoristische vrouw. Heel open ook. Ze was er als ik het nodig had, ze steunde mij en begreep me. Ze wist ook intuïtief welke opdrachten ze mij mocht geven of wat ik nodig had. Soms had ik bijvoorbeeld een duwtje nodig of stelde ze de juiste vragen op het juiste moment. Zo bijzonder. Dankjewel voor alles! Een aanrader!

Esmiralda

.

Een tijd geleden heb ik de hulp ingeschakeld van Marlene omdat ik tijdens het samenwonen met mijn vriend erachter kwam dat ik hooggevoelig ben. Mijn lichaam gaf mij allerlei signalen af dat mijn relatie niet goed voor mij was. Ik raakte hierdoor erg in de war met verstand en gevoel. Marlene heeft mij heel goed geholpen/begeleid, gedurende het proces. Dit deed ze door stap voor stap mee te gaan op mijn niveau en mij inzichten te geven. Marlene is daarnaast ook direct als het moet, maar op een zeer professionele en respectvolle manier. Daarnaast zag Marlene mijn kracht en benoemde dit. Hierdoor ben ik langzaam weer gaan vertrouwen op mijn intuïtie, mijn lichaam. Ik moest op eigen benen gaan staan door voor mezelf te kiezen en te zorgen. Heel erg bedankt voor je warme, liefdevolle steun en begeleiding tijdens mijn zoektocht. Ik heb mezelf beter leren begrijpen door jou ❤️🙏.
Liefs, Esmiralda.

waar wacht je nog op? Geef jezelf de ontwikkeling die je nodig hebt

Wat levert het coachtraject je op?

Met dit coachtraject bereik je rust, balans en echte verbinding met je lichaam (uit je hoofd). Je leert positief omgaan met je hoogsensitief zijn en leert jezelf daardoor beter kennen. Je zelfliefde en zelfvertrouwen vergroten, wat maakt dat al je verlangens en wensen er nu echt mogen zijn. Je bent klaar om uit je comfortzone te gaan en patronen echt te doorbreken. Oude balast loslaten en op een nieuwe manier kijken naar je hoogsensitief zijn en alle kwaliteiten en valkuilen die hierbij horen. Dat levert naast de balans en rust ook voldoening op. Iets wat heel belangrijk is voor jou als hoogsensitieve vrouw. Doen en zijn waar je echt helemaal blij van wordt. Wat voor jou helemaal goed voelt en je energie van krijgt. Mooie uitkomsten zijn dan ook; nieuw passend werk, leuke relaties, nieuw huis, vriendschappen, betere band met je partner of familie maar ook loslaten van mensen, werk, etc, wat niet goed voor je zijn en je ongemerkt veel energie aan geeft. Uitkomsten die je niet altijd had verwacht of had kunnen bedenken. Te vaak wordt hoogsensitiviteit nog gezien als zwak, lastig of het is nu eenmaal niet anders. In het traject ervaar je dat het echt anders kan. Je kunt je zoveel anders voelen. Wat impact zal hebben op alle gebieden van je leven. Want hoogsensitief zijn is iets moois is en we er gewoonweg niet omheen kunnen. Als je het aan durft te gaan. Het anders te gaan zien en ervaren.

Vaak vinden we het spannend om geld aan ons zelf uit te geven en om uit onze comfortzone te gaan. I know, i’ve been there. Maar ik weet daardoor ook zo goed wat het doet als je het wel aan gaat. Als je jezelf bevrijdt van al die patronen en gedachtes die niet werken en er alleen maar voor zorgen dat je je rotter gaat voelen. Je intuïtie heeft dan al lang JA gezegd. Dit is waarom ik dit werk ben gaan doen. Zo is het niet voor niets dat je op mijn website terecht bent gekomen en al tot zover hebt gelezen. Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Jezelf echt op 1 te zetten en te beseffen dat je gedachtes dit spannend vinden. Die willen je bij het oude willen houden uit schijnveiligheid en die willen niet dat je voor het nieuwe mooie kiest. Dat is zo lichamelijk vanuit ons oerbrein geregeld. Maar we zijn inmiddels verder dan dat. Anno nu hebben we een keuze en kunnen we verder kijken dan dat. Zeker als intuïtieve hoogsensitieve vrouw. Een eerste stap naar vrijheid, rust en genieten. Van in balans komen en echt het leven gaan leven wat bij je past. Elke vrouw die JA zegt, word ik blij van omdat ik weet dat er altijd positieve beweging in haar leven komt.

Wat houdt het HSP HSS coachtraject in? 

   • De duur van het HSP HSS Coachtraject is 6 maanden en geeft een geweldige transformatie voor jou als hoogsensitieve hss vrouw. Een transformatie waar je nu en de rest van je leven veel aan hebt.  
   • Het coachtraject bestaat uit een kennismaking en 6 live of online 1 op 1 coachsessies. Hierin staan we uitgebreid stil bij jou en je ontwikkelwensen en maken we belangrijke stappen in jouw ontwikkeling en groei. Je ontvangt ook tussen de coachsessies in coaching en begeleiding via mail, telefoon of app wat een waardevol extra onderdeel is van het traject. Daarbij krijg je toegang tot een hsp online training naar keuze: ‘Van Overprikkeling naar Rust’ of Goed terugkomen bij jezelf en bij jezelf blijven. 
   • Basis van het coachtraject zijn 6 uitgebreide live en/of online 1 op 1 coachsessies, via Teams, in mijn ruimte in Noordwijkerhout of een combinatie hiervan. Je kunt een sessie combineren met een bezoek aan het mooie strand of duinen / bos in Noordwijk.
   • Het gaat om persoonlijke 1 op 1 coaching waarin jij en je ontwikkelwensen helemaal centraal staan.
   • Tussen de sessies in krijg je ook coaching en begeleiding. Je kunt je vragen stellen of ervaring delen zodat je niet altijd hoeft te wachten op een coachsessie. Je ontwikkeling loopt hierdoor optimaal door en de positieve ervaringen is dat in elke coachtraject alle ontwikkelwensen behaald worden.
   • Je krijgt vrije toegang een van mijn hsp online trainingen ‘Van Overprikkeling tot Rust’ of ‘Goed terugkomen bij jezelf en bj jezelf blijven’ t.w.v. 549 euro. Een waardevolle aanvulling waar je, ook na het afronden van het coachtraject, toegang tot behoudt.
   • Mijn coaching wordt gevormd door wie ik ben als hoogsensitieve hss vrouw en alle kennis en ervaring die ik inmiddels heb opgedaan. In de jaren als hsp hss coach maak ik gebruik van mijn kennis, intuitie en lichaamswerk. Naast nieuwe inzichten en weten hoe je met jezelf en je hsp hss omgaat is het net zo waardevol om te weten hoe je energie shift en in je kracht komt te staan. Dit laatste geeft je een steady gevoel waar je op terug kan vallen en vanuit kunt gaan leven. Je zult merken dat je dan geen ‘last meer hebt’ van je sensitief zijn maar dat het een kracht is geworden van waaruit je leeft en keuzes maakt. Geen twijfel, niet langer wegstoppen van gevoel en doen waar je echt blij van wordt. Het creëert een leven die bij je past en gelukkig maakt. Het goed aan kunnen voelen en de ontwikkeling die ik zelf heb gemaakt, maken dat ik er voor jou echt kan zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat dingen niet gaan lukken of dat je het niet begrijpt. Elk traject zie ik weer zo mooi hoe dit op ieders eigen tempo mag ontvouwen en er altijd weer is uiteindelijk.
   • Vrouwen die gecoacht hebt, hebben terug gegeven dat ik hen goed aanvoelde, ze een vertrouwd gevoel gaf en doorzag wat ze nodig hadden zodat ze het zelf op konden pakken. ‘Je spreekt dezelfde taal en weet precies wat er nodig is’, dit is wat ik vaak gehoord heb. Het voelde veilig en je gaf me wat ik nodig had zodat ik zelf deed. We konden hierdoor goed tot de kern en resultaat komen. Waar bij andere coaches of psychologen altijd weer een terugval of geen vooruitgang was, ervaarde ze dit bij de hsp coaching wel. Veilig genoeg om zich te openen en mooie stappen te maken. 
   • In de coaching neem ik zowel het denken, hoe je systeem als hoogsensitieve werkt als je energie en lichaam mee. Je krijgt inzichten, maar ook werk ik met positief omgaan met je lichaam en emoties.
   • Ik blijf niet aan de oppervlakte en ga met jou de diepte in omdat je hier aan toe bent en je echt verder helpt. Het sluit echt aan op jou als hoogsensitieve vrouw.
   • Je krijgt oefeningen, tips, tools en inspiratie die persoonlijk bij jou passen. Je krijgt wat je op dat moment nodig hebt, aan kan en weer verder helpt. Onderdeel hiervan is ook healing, lichaamswerk en inzet van systemisch werk.
   • De kosten van het coachtraject is 1499 euro incl btw voor het HSP Coachtraject van 6 maanden incl 6 coachsessies bij particuliere afname en excl btw voor bedrijven. Betalen in 3 termijnen is mogelijk. 
   • Het coachtraject kan gevolgd worden via de werkgever. De meeste werkgevers werken met een budget die speciaal is voor persoonlijke ontwikkeling. Hier zijn speciale regelingen voor bij de belastingdienst. Als eigen onderneemsters geldt dit ook. Je kunt hiervoor meer informatie bij mij opvragen. Ook zonder kun je het bespreekbaar maken bij je leidinggevende of hr afdeling. Ik kan je helpen met het bepalen van ontwikkeldoelen voor op je werk zodat ik een offerte voor je kan opstellen.   Al veel vrouwen zijn je voorgegaan en het heeft hen mooie resultaten gegeven op het werk zoals meer rust en een fijner, krachtiger en positiever gevoel op het werk.  

  Maak kennis met mij en plan een Kennismakingscall in. Let op! Heb je interesse in HSP Coaching Zakelijk die (deels) vergoed wordt via je werkgever? Neem dan contact met mij op voor meer informatie, een offerte en tarieven.