HSP Online Training ‘Leren omgaan met (sterke) emoties en emotiewisselingen.

Hoe zou het voor jou zijn om rust te vinden in jezelf? Niet langer een verstrikt of overwhelmed gevoel door je emoties? Om te leren hoe jij hier positief mee om kunt gaan? Niet langer op slot, emotie-eten of overvallen?

Lees hieronder verder.. 

Lieke

‘Ik ben er achter gekomen dat ik mijn emoties altijd wegduwde. Het leek dan of ze er niet waren maar ik had wel allerlei klachten en relaties en werk liepen niet altijd zoals ik wilde. Ook de relatie met eten was niet gezond. Ik heb geleerd dat ik ze aan het onderdrukken was. Heel fijn om er door de training anders mee om te gaan. Voelde echt als een cadeautje die ik mezelf gegeven heb om er anders naar te gaan kijken en te leren hoe het ook anders kan’.

Ella

‘Ik wist niet goed wat ik moest verwachten maar voelde wel een ja in mezelf. Door de fijne uitleg en kennis in de video’s heb ik het echt eigen kunnen maken en ga ik anders om met wat ik voel van binnen. Sinds ik weet dat ik hoogsensitief ben, wil ik mij niet meer onrustig voelen en overgeleverd. Hoe fijn om die rust te nu hebben in mezelf. De opnames en oefeningen met je fijne stem hebben mij positief verrast en hebben mij heel goed gedaan. Mijn vriend merkt ook echt verschil aan me. Blij mee!’

Wat als je..                                                      

N

door de hsp online training echte diepe rust en ontspanning gaat vinden.

N

je emoties en gevoelens beter gaat begrijpen en dat deze niet langer onbegrijpbaar is. 

N

Je niet meer overwhelmed wordt door emoties en meer kan gaan genieten van het leven.

N

Je leert jezelf nog beter kennen en durft op jezelf en je intuïtie te vertrouwen.

N

Je merkt dat het niet zo onveilig en spannend is als je misschien dacht.

N

Je bewust wordt van hoe je nu omgaat met je emoties en hoe je dit ooit geleerd hebt. 

N

Wie of wat er ook op je pad komt, jij laat je van binnen niet van slag brengen maar controle en vastzetten is ook niet meer nodig.

N

Je balans vind je makkelijker en je merkt hoe je positief om gaat met uitdagingen en invloed van buitenaf zoals volle maan en emoties van anderen. 

N

Je voelt je niet langer overvallen of onbegrepen.

N

Je gezondheid hier ook van verbetert door de rust die het geeft en de patronen zoals emotie-eten die je doorbreekt.

N

Je bent nog steeds jezelf maar van binnen voel je je rustiger en begrijp je jezelf beter. Je weet jezelf ook beter te uiten naar anderen.

N

Je een nieuw deel van jezelf leert kennen en je hier heel blij van wordt.

N

Je merkt dat je minder in je hoofd bent en de verbinding met je lichaam en gevoel makkelijker op zoekt. 

N

Je zelfvertrouwen mee is gegroeid in deze training en voelt dat je je sensitiviteit beter kan accepteren en een plek geven.

N

Je ontdekt hebt dat er veel meer in jou zit en vooral kracht die je nu kunt inzetten.

N

Je in je werk, vriendschappen en relaties meer jezelf kunt zijn en rust hebt gevonden.

En dit niet meer..

M

Je emoties wegduwen en er een onbestemd en onrustig gevoel aan over houden.

M

Lichamelijke of mentale klachten ervaren die zich stil aan opbouwen in je lichaam en je gezondheid geen goed doen.

M

Onrust in je lichaam ervaren die maar niet over gaat een een bron is voor o.a. overprikkeling.

M

Op slot raken en uit verbinding met jezelf en je omgeving. Wat naar voelt in je lichaam en ook niet helpt als het gaat om positief relaties aan te gaan en liefdevol op te bouwen. Maar ook niet als het gaat om de relatie met je kinderen, werk, gewicht (emotie-eten) en gezondheid. 

M

Geloven dat het wel goed komt en dat het wel mee valt. Elke keer als je emoties weg duwt, sla je ze op in je lichaam wat de druk alleen maar vergroot en alle klachten die daar bij komen kijken. 

‘Wat als emoties juist iets moois en relaxt zijn, helemaal afhankelijk hoe jij er geleerd hebt om mee om te gaan’. 

‘Een uiting van wie je echt en puur bent, een verlengde van jou. Houd dit niet langer in je en ervaar hoe het ook kan zijn. Rust, puur, open, verbinding vanuit veiligheid. Voor jezelf, je werk, vriendschappen en in relaties’. 

Wat is de ervaring van Maaike?

Ik ben heel blij met de online training over emoties van Marlene🫶 Met alle liefde deel ik mijn ervaring want ik heb er echt super veel aan gehad. Het heeft mij de rust gegeven die ik zo nodig had en naar verlangde. Ik luisterde naar de podcasts en merkte dat ik meer nodig had. Vandaar dat ik deze training heb gekocht en lekker op mijn eigen tempo ben gaan volgen. Ik merkte gelijk al verschil in hoe ik met mezelf om ging en met anderen. Alles wat ze deelt is zo waardevol en raak maar ook haar energie en hoe ze het deelt helpen hierbij. Nu volg ik dan ook het hsp hss online programma via mijn werk om mezelf nog meer te leren kennen en dingen eigen te maken. Dankbaar dat Marlene op mijn pad is gekomen want voel mij zoveel fijner en rustiger!

online coaching

De stem van je lichaam is zacht en weet wat goed voor je is. Het rust niet voordat je luistert. Zorg dat ze niet hoeft te schreeuwen.

Wil je jouw cirkel ook doorbreken, door de onrustfase heen geholpen worden en veiligheid in je lichaam gaan voelen. Je kunt vandaag nog starten♥

Had ik deze trainingen jaren geleden maar zelf kunnen volgen en was ik maar eerder begonnen…

Toen ik zelf mijn hoogsensitief zijn ontdekte, was er nog weinig bekend. Een boek.. Daar vond ik herkenning in en wat tips. Maar wat het nu echt inhield, in hoeverre het mijn karakter was of hsp zijn en hoe ik kon leren met mijn hoogsensitiviteit om te gaan. Het was er niet. Ook de coaches sloten niet echt aan omdat ze nooit helemaal kennis hadden van hsp. En dat is toch echt anders als niet hsp zijn. Het zorgde bij mij voor onnodig lang blijven hangen in van alles. Ik zie het ook bij de vrouwen die ik coach of contact opnemen. Onnodig blijven we vaak hangen terwijl er zoveel meer in ons zit. We al die onrust, angst, lichamelijke en mentale ongemakken niet hoeven te blijven accepteren of normaal vinden. Ook het klein houden, inhouden in relaties, werk en dromen die je hebt. Zo niet de bedoeling. Met net die informatie, tools, methodes kun je al een wereld van verschil gaan ervaren. Wat had ik dat graag gewild en wat ben ik blij dat ik het uiteindelijk gevonden heb.

Vandaar dat het mij extra motiveerde om naast de coaching ook toegankelijke hsp online trainingen te ontwikkelen waar je gelijk mee aan de slag kunt en direct effect van merkt. Om het voor jou mogelijk te maken. Het maakt ook niet waar je staat in je ontwikkeling. Genoeg verdieping zit er in. Als je weet dat je hsp bent en ook echt wil leren hoe je goed bij jezelf kunt blijven, wat er in je lichaam gebeurd, wat oude patronen zijn waar we vaak in blijven hangen of met allerlei klachten rondlopen omdat we denken dat het er bij hoort. Fijne handleiding. En dat je hiermee aan de slag wilt met direct werkende methodes en allerlei fijne oefeningen en tools. In je eigen tijd, waar je maar wilt. Tijd maken voor jou. Om je beter te gaan voelen. Te ervaren hoe je je ook kunt voelen en dat dit zoveel fijner is dan dat je ooit had kunnen voorstellen. Alle kennis, ervaring, tools van de afgelopen jaren heb ik er verwerkt. Ik word er zelf erg blij van en merk veel vrouwen met mij. Het is een levensinvestering waar je geen spijt van krijgt en altijd profijt van blijft houden. Zie het als een cadeau van de 20 jarige-mij.               

                                                                                                                                                                            ♥ Marlene

 

Wat kun je verwachten van de online trainingen?

  • Je krijgt op een makkelijke manier direct en onbeperkt toegang tot de hsp online training en kunt gelijk aan de slag. Waar en wanneer je maar wilt. 
  • De hsp online training is volledig afgestemd op jou als hoogensitieve vrouw waardoor het effectiever is als een ‘gewone’ online training of cursus.
  • De hsp online training bevat alles om je doel te behalen van achtergrondinformatie, tools tot het 5 stappenplan wat je elke dag weer kunt toepassen.
  • Je kunt je eigen tempo bepalen of je laten leiden door de modules heen.
  • Je logt in waar en wanneer je maar wilt. Op de bank, op het werk werk of tijdens een vakantie of weekendje weg. 
  • De online training bevat op maat gemaakte begeleide oefeningen en tools. Ook verrassende begeleide opname die je helpen op een nieuwe manier dan dat je gewend bent. 
  • Inspirerende en motiverende video’s met mijn energie die je echt verder helpen. Ik sta naast je en geef je alles wat nodig is inclusief support en steun. 
  • Alle tools, informatie en opbouw zijn zo gemaakt zodat je gelijk verandering merkt.
  • Een bonus die je in de hsp online training vindt en die je helpt structuur aan te houden wat zo 
  • Mijn energie en ervaring waarmee ik de afgelopen jaren hsp vrouwen succesvol mee geholpen heb naar echt fijn voelen als hoogsensitieve. Het is zo onmisbaar om te weten hoe je dit zelf kunt.
  • In de online academie vind je al mijn hsp online trainingen en programma’s* die ik aan bied*
  • * je hebt toegang tot de hsp online training(en) of programma die je hebt aangeschaft. Op de andere zit dan nog een slotje die je uiteraard ook kunt aanschaffen en alsnog toegang tot kunt krijgen.
  • Je kunt de hsp online training nu voor maar 59 euro aanschaffen ipv de 349 euro die hij waard is.
  • Je leert mij en mijn energie gelijk verder kennen en hoe een online training voor jou werkt. Ik ben zelf fan en heb bij anderen online trainingen en programma’s gevolgd. In je eigen tijd van alles eigen maken wat gelijk door werkt, vind ik een uitvinding. Ontdek dit zelf ook en hoeveel dit jou brengt. 

"Het leven is er niet alleen maar om hard te werken, te overleven en in zelfde cirkeltjes te blijven lopen."

reviews coaching

Hi!

Wie ben ik?

Mijn naam is Marlene en ik ben HSP (HSS) Coach. Samen met mijn man Mark en 2 dochters van 10 en 12 jaar woon ik in Noordwijk. Ruim 10 jaar geleden zijn we hier heen verhuisd en hebben hier geen dag spijt gehad. Het is een hele reis op zich geweest met ups en downs maar had het niet willen missen want het leiden naar zoveel moois. Voor geluk moet je soms echt iets over hebben. Ik houd van het strand en de de sfeer daar, van suppen en bij het water zijn,  uitgebreid gezond en lekker lunchen, yoga op het strand met de wind door mijn haren en zon op mijn gezicht, gezelligheid met gezin, familie en vrienden tot flink even in mijn eentje uitwaaien en alles van mij af wandelen met een lach en een traan. 

Tegelijk heb ik door de jaren heen gemerkt dat voldoening en diepgang belangrijk voor mij zijn. Als geen ander weet ik hoe de struggels, lichamelijk en mentale klachten die bij hoogsensitiviteit horen dit allemaal in de weg kunnen staan. Het overwhelmed voelen, aanpassen, de angst voor afwijzing, hard werken, genoegen nemen met minder en hoe dit alles je leven kan bepalen. Het is de reden dat ik ‘aan mijzelf’ ging werken en voelde dat ik meer voldoening uit mijn werk en mijn leven wilde halen. Er zat veel meer in en wilde veel meer rust gaan ervaren!

Vandaar dat ik al mijn ervaring en kennis in ben gaan zetten als hsp hss coach. Om hoogsensitieve vrouwen te laten voelen hoe het ook kan en dat er veel meer in ze zit. In jou zit! Veel liefdevoller en zachter naar jezelf toe. Om ook te laten zien dat hoogsensitief zijn niet iets zieligs of softs is. De hoogsensitieve vrouwen die ik ken, zijn juist heel krachtig maar nemen zichzelf te veel voor lief. Ze werken hard, lossen van alles op en dealen met, een aangeleerde manier, alles wat zich van binnen af speelt en op hun pad komt. Tot het niet meer gaat en dit te veel wordt. Je mag al eerder hiermee stoppen en jezelf echt gaan leren kennen. Hoe je positief met jezelf om kunt gaan, hoe het anders kan en hoe fijn je je dan gaat voelen. Dat gun ik jou ook! ♥ Marlene

Lieke

‘Ik ben er achter gekomen dat ik mijn emoties altijd wegduwde. Het leek dan of ze er niet waren maar ik had wel allerlei klachten en relaties en werk liepen niet altijd zoals ik wilde. Ik heb geleerd dat ik ze aan het onderdrukken was. Heel fijn om er door de training anders mee om te gaan. Voelde echt als een cadeautje die ik mezelf gegeven heb om er anders naar te gaan kijken en te leren hoe het ook anders kan’.

Ella

‘Ik wist niet goed wat ik moest verwachten maar voelde wel een ja in mezelf. Door de fijne uitleg en kennis in de video’s heb ik het echt eigen kunnen maken en ga ik anders om met wat ik voel van binnen. Sinds ik weet dat ik hoogsensitief ben, wil ik mij niet meer onrustig voelen en overgeleverd. Hoe fijn om die rust te nu hebben in mezelf. De opnames en oefeningen met je fijne stem hebben mij positief verrast en hebben mij heel goed gedaan. Mijn vriend merkt ook echt verschil aan me. Blij mee!’

0
  Jouw online trainingen
  Jouw winkelmand is leegTerug naar online trainingen